Och nu blir det ett bloggtips.

16:14

Jag har länge tänkt tipsa om en blogg jag tittar in på flera gånger om dagen. Det finns många sådana. Men just den här besöker jag oftare än andra. Den finns visserligen redan med i min länklista där nere till höger, men den tål att puffas lite extra för.

Jag tycker om den av flera skäl. Dels handlar den titt som tätt om reklam, mitt yrke. Den gör nedslag i vardagen, ofta ur en komiskt synvikel, men handlar lika gärna allvarliga saker. Inte en modeblogg, eller en mammadito och heller inte en politisk vetabästpretto, utan en skön blandning av saker som irriterar eller förgyller livet, serverade på ett underhållande sätt.

Bloggen heter "As Good as it gets" och det gör den av det enkla skälet att Ulrika, som skriver den, heter Good i efternamn.

Besök Ulrikas blogg om ni inte redan gjort det.

Andra bloggar om: , , ,

3 kommentarer

 1. Jag har försökt handla fisk från fiskdisken på Coop Konsum Landala i Göteborg två gånger under denna månad. Varje gång jag närmar mig fiskdisken så vänder sig personalen ryggen och försvinner någon annanstans. En gång stod jag vid disken och väntade i fem minuter utan att någon kom och hjälpte mig. Efter det ringde jag till butiken ich undrade varför personalen vägrade hjälpa mig. Då fick jag svaret: MAN FÅR STRÄCKA ÖVER DISKEN OCH TA FISKEN SJÄLV!
  Vart har servisen tagit vägen? Maten är ju redan dyr.

  SvaraRadera
 2. Servisen? Den står i köksskåpet.
  Var servicen tagit vägen är en helt annan fråga ;-).
  But seriousely, ett ödmjukt tack för de fina orden.
  Right back at ya!

  SvaraRadera
 3. Anonym: Ja du, det var inget vidare. Men vad har det med Ulrikas blogg att göra?

  Ulrika: Var så god. Det är dagsens sanning och jag har som sagt tänkt skriva det här inlägget länge men inte fått till det.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.