Slytherins vs Mat-Tina.

22:20

Kollade på Let's Dance i kväll igen. Man måste ju ge dem att de är ganska duktiga som fixar den ändå rätt avancerade koreografin. Jag vet vad jag pratar om, för jag dansade rätt mycket när jag var yngre. Inte "ball room-grejer" som i Let's Dance, men väl klassisk balett och jazzdans. Och att lära sig det de gör på en vecka är imponerande.

Nåväl, det var inte det jag tänkt skriva om egentligen. Men jag undrar en sak.

Är det någon mer är jag som tycker att Danny blir mer och mer lik Draco Malfoy?

Andra bloggar om: , , ,

10 kommentarer

 1. Hamnade här och kollade lite bakåt i tiden. Vilken söt liten Abbe ni har!! :)

  SvaraRadera
 2. Haha, ja det kan jag faktiskt hålla med om!
  Jag tänkte bara säga att jag tror jag har svaret på kluringen varifrån storebror fick kommentaren "jag vill flytta till en tvåa i södertälje!" ifrån som du bloggade om för ett tag sedan. I barnprogrammet "kungen av pelargonien" något sådant, så flyttar sagofigurerna i en saga ut från sagan och ut i den verkliga världen. Just till en tvåa i Södertälje! =)

  SvaraRadera
 3. ojdå! Nu såg jag att du redan hade fått svar på det! haha, jaja, så går det när man inte läser som man ska. =)

  SvaraRadera
 4. Haha! Det har du ju helt rätt i :-)

  SvaraRadera
 5. Kikar in här och läser lite då och då...fin sida om en fin kille!

  SvaraRadera
 6. Nä, sällan :P Malfoy är ju faktiskt söt.

  SvaraRadera
 7. Jag har faktiskt undrat vem han är lik och du har ju alldeles rätt. Därför jag har svårt för honom kanske? *ler*

  SvaraRadera
 8. haha, sambon har sagt varje vecka att han ser ut som en seriefigur

  SvaraRadera
 9. Lena: Visst är det?

  Alexadra: Tack. :)

  Stina: Tack för hjälpen i alla fall.

  Pernilla: Spooky, eller hur?

  Ann: Tackar.

  Anonym: Hahaha, tycker du?

  Hosanna: Säkert.

  Therese: Din sambo har helt rätt.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.