Behöver du slunga ett ägg?

22:16

Vi håller på och bygger världens mega-stenmur, killarnas morfar och jag. En gammal granhäck ska ner, men eftersom den håller stora massor på plats måste vi bygga en stödmur. Så att inte hela tomten ska rasa ner när granstammarna multnar. Muren blir lika hög som jag och vi baxar bumlingar stora som bautastenar på plats med hjälp av rep och taljor.

I alla fall. Storebror gillar att vara med, och fan vet om inte han kan babbla stenarna på plats den lille pratkvarnen. Han har – som du kanske redan märkt – ett fantastiskt språk för en femåring, men ibland blir det inte helt rätt.

– Jag ska bara hämta ett spett, sa jag.
– Det står där, sa storebror.
– Va bra.
– Ja, och vi har två äggslungor också.
– Äggslungor??!
– Ja, den här och den här, sa storebror och pekade på två släggor.

Andra bloggar om , , ,

6 kommentarer

 1. hahahahahaha den ungen har gett mig så måååånga skratt så det är inte sant, jag läser bloggen o jag skrattar så tårarna rinner!

  SvaraRadera
 2. jag hittade till din blogg via silverfisken och gillar den som tusan.

  fast jag blir alltid lite tårögd när jag läser den så jag klarar inte av att läsa varje dag.

  tycker du e fantastisk!

  SvaraRadera
 3. på min blogg skariver jag om mitt liv i sydney...nu utan silverfisken som guide

  nereunder.blogg.se

  SvaraRadera
 4. Äggslunga?
  Undrar hur han fick till det?! ;)

  SvaraRadera
 5. Det var väl inte så kontigt. Han hör ägget i slÄGGa.

  Fiffigt!

  tycker Labolina.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.