Dagens tecken – Alltid.

08:20Det var längesedan jag la ut något tecken, slog det mig. Men idag vill jag gärna lära er det Abbe gjorde till mig i förrgår kväll. Tecken för "alltid". Håll pekfingret rakt upp och nudda vid mungipan några gånger.

Jag älskar dig. Alltid.

Andra bloggar om , , ,

4 kommentarer

 1. Hej är här inne å läser, men skriver sällan. Men ta och kika in hos mig du har något att hämta där. Ha en underbardag.

  SvaraRadera
 2. Åhh låter underbart, ha de fint
  /J

  SvaraRadera
 3. men nää, att lyssna på låten i kärlekslåts-inlägget, den sången som får dig att tänka på abbe, och samtidigt läsa det här inlägget, alltså GRÅÅÅT. så fint. får ont i hjärtat för att det är så fint!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.