Ha ha ha hi hi hi...

22:15

Jag kan liksom inte göra annat än att skratta åt det. Kommer du ihåg att jag skrev om breven, dubbelbokningen och logistikproblemen för två veckor sedan?

Igår fick jag äntligen bokat om det ena besöket, det hos logopeden på Sahlgrenska. Vi ändrade det till den 25:e istället.

Idag låg det två nya kuvert i brevlådan; sådana där Västra Götalandsregionen-brev alltså. Med två nya kallelser. Det ena till barnreumatologiska teamet på Drottning Silvias den 25:e, och den andra till urinvägsmottagningen. Också den på Drottning Silvias och också den till den 25:e.

Är det inte fullständigt osannolikt? Får nog fasen ta en hela dagen ledigt för att jazza runt på stans alla olika barnmottagningar.

Andra bloggar om , ,

5 kommentarer

 1. Barnreumatologi? Ingår det ledinflammationer i Catch 22?

  Ibland känns tillvaron som ett enda långt avsnitt i Twilight Zone.

  Vi har just fått veta att vårt yngsta barn har ärvt det syndrom jag har som bl a leder till nedsatt immunförsvar. En infektion satte sig på mitt hjärta och förstörde det (hjärttrans). Nu oroar vi oss för allt innan de kan säga vilken kombination av problem vi måste vara uppmärksamma på :(. Jag har alltid tyckt att genetiska och kromosomfel suger. Ett litet fel och hela kroppen påverkas från topp till tå.

  Allt gott till er!

  SvaraRadera
 2. Du har en nominering att hämta hos mig! :)

  SvaraRadera
 3. Verkar som om det strular med länken till min blogg där jag har nominerat dig, testar så här istället; anamcara.blogg.se

  SvaraRadera
 4. Nu har jag sträckläst hela bloggen från början till slut, det gick helt enkelt inte att sluta. Och under tiden har jag gråtit närapå hysteriskt, skrattat nästan lika hysteriskt och fått mig många, många tankeställare. Du skriver väldigt bra, och hädanefter har din blogg en given plats på min dagliga agenda.

  Keep up the good work!

  SvaraRadera
 5. Passar nog bra med ledigt hela dagen den 25:e. Då kan du passa på att ta vägen förbi V-bodarne också och dricka lite champagne med din största syrra.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.