Okej. Bara jag kvar.

19:34

Mamman åkte före mig till jobbet i morse. Men hon kom hem igen innan jag hunnit ge mig av till förskolan med killarna, mumlade ett plågat "magsjuk" och försvann ner i undervåningen.

Fan också. Igår kväll trodde jag vi kunde blåsa faran över.

3 kommentarer

 1. Uscha vad jobbigt! Hoppas du kommer undan...

  SvaraRadera
 2. Hoppas att du klarar dig! Vi har haft exakt samma resa...först storebror sen lillebror och igår var det min tur. Pappan har klarat sig än så länge men följer han mönstret så är det hans tur imorgon...

  Tur i alla fall att det går över fort!

  SvaraRadera
 3. Åh, fy bubblan. Det är jobbigt nog med magsjuka utan barn. Åkte själv på det häromkvällen, men märkligt nog höll det bara i sig någon timme. Hört fler med samma förlopp. Hoppas det är lika snabbt över för er del.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.