Om kunden själv får välja.

22:21

Varje år utser tidningen Resumé Sveriges bästa reklambyrå genom en "nöjd-kund-undersökning", och ikväll var det dags att tillkännage vinnarna vid en stor gala i Stockholm. Jag önskar att jag kunde vara där, men så här veckorna innan jul är det galet mycket att göra så jag fick helt enkelt inte ihop det. Men kolla här på mina underbara kollegor.

Och när Resumé jämför oss med Sovjetunionen i ishockey på 80-talet, kan jag inte annat än sträcka på mig och känna mig otroligt stolt över vår byrå och alla grymma medarbetare.

Själv kom jag nyss hem från jobbet. Men det känns helt okej när man jobbar på Sveriges bästa byrå.

Ulrika har förresten lagt ut en bild på förra årets diplom om du vill se hur det ser ut.

Andra bloggar om , , , , ,

11 kommentarer

 1. heja dig! för att du jobbat så bra ikväll. :)

  SvaraRadera
 2. Grattis till dig och dina kollegor!

  SvaraRadera
 3. jag tittar in här dels för att se hur abbe lyser upp livet och växer men även för att du och ditt jobb är en ledstjärna. Pluggade en liten kurs på Berghs i våras - älskade det. Pluggar nu medie och kommunikationsvetenskap på Sthlm Uni. Strävar tillbaka till Berghs, läsa PR och strategisk kommunikation. Gjorde en gerillamarknadsföring av mig själv för en månad sedan genom att skicka ut 26 små skattkistor till olika byråer i stan. Kistorna innehöll endast en lapp på vilket det stod madeyouguess.com.
  Jag hoppades innerligt på napp - men tyvärr blev det inte så (go finanskris!)
  Men jag stretar vidare, en dröm vore ju att jobba på Sveriges bästa byrå helt klart! :D

  SvaraRadera
 4. Grymt bra jobbat =)
  Grattis grattis!

  SvaraRadera
 5. Grattis!!! Det känns bra att vara släkt med en del av GOSS!

  Alingsåsarna

  SvaraRadera
 6. Självklart kommer ett görstort grattis från Floridagirlsen!

  SvaraRadera
 7. Så, vem är du i laguppställningen? Makarov? Fetisov? Krutov? Larionov? Kasatonov?

  Eller är du Tretjak?

  SvaraRadera
 8. Grattis! Såg ett lite bekant ansikte på klippet, har faktiskt varit fröken till Mattias härliga son på en fsk i Masthugget för några år sen... Ibland är Göteborg litet, haha! Tack för en underbar blogg och grattis till er allihop!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.