Ups and downs.

20:39

Fredagen var en fin dag för storebror. Han tappade äntligen sin efterlängtade tand och fick till och med ringa mig från dagistelefonen för att berätta det. Han var stolt. Och han var stor. I simskolan var det klädsim och olika livräddningsövningar med frälsarkrans och allt. Han fick köpa ett nytt märke att sätta på sin märkessköld bredvid hans blå baddare, krabba och sköldpadda. En röd livboj. Han var stolt. Och han var stor.

Idag var det dags för sista kontrollen på BVC innan skolan och skolsköterskan tar över ansvaret storebrors journaler. Diverse kontroller toppades med en spruta mot stelkramp, polio, kikhosta och difteri. Inte kul. Kramp i hela högerarmen resten av dagen så att jag fick hjälpa honom att ta av kläderna. Och på förskolan gick en lek på en gungbräda över styr med en skubbad kind som resultat. I kväll var han inte så stor. Nej, ganska liten faktiskt.

Lika bra som fredagen var för storebror, lika dålig var måndagen. Som livet.

Andra bloggar om , , , , ,

5 kommentarer

 1. Naw! Stackars lille, store bror.
  Det är inte lätt att vara liten, eller stor.

  SvaraRadera
 2. Stelkrampsspruta fick jag i våras, den är hemsk! Armen är ju helt "förstörd" resten av dagen och oftast i flera dagar efteråt. Huvaligen. Inte avundsjuk.

  SvaraRadera
 3. HIttade din blogg igårkväll och jag har läst och läst, kan inte sluta... Nu måste jag iväg till sjukhuset men så fort ja kommer hem ska ja läsa mer, så jag blir mer införstådd i allt... Ni verkar ha en grym kämparglöd!
  Många varma kramar

  SvaraRadera
 4. Jag hittade in till den här bloggen för någon timma sen, har ett svagt minne av att jag har läst den förut. Ville bara säga att jag är otroligt tagen av alla texter, bilder och videos. Har läst en bra stund nu.. Kan inget annat än att önska att allt blir så bra det bara kan för er, för Abbe. Jag kommer följa er på resan..

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.