Brothers in arms.

22:09

Abbes brorsa gjorde tokigt något häromdagen.

– Du är allt en knasboll du, sa jag.
– Nä, an e ingen aahsmoll. An e min ooye-ohhss-a!

Rätt ska vara rätt.

9 kommentarer

 1. Klart Storebror är Abbes storebrorsa!! och ingen knasboll. Storebror är ju hur skärpt som helst. (liksom Abbe själv)

  /uh

  SvaraRadera
 2. Haha, som när min styvsyster och jag kallade vår gemensamme lillebror Anton för Anton Fjanton eftersom han larvade sig lite.. och vår gemensamma lillasyster harmset tillrättavisade oss "Han heter faktiskt Anton Mattsson"

  SvaraRadera
 3. Det ärnågot visst med syskonkärlek : ) Bråkar ibland med varandra så jag kan bli tokig! Men, skulle jag någon gång höja rösten till en av dom 3, då står dom minnsan enade!!!!
  I militäriskt samlad front! Syskonen Eriksson mot mamma!!!!Hahaha
  Ha det gott/ Anette

  SvaraRadera
 4. Abbe är en så skön och cool kille!
  klart brorsorna håller ihop!

  jag blir så glad när jag läser om er vardag och hur ni tillsammans kämpar!

  kramar till er!

  /anne

  SvaraRadera
 5. Självklart har Abbe rätt.

  SvaraRadera
 6. Hej!

  Vill bara tacka för en härlig pluggeftermiddag. Är alldeles snart nybakt läkare och inför sista tentan googlade jag länkar om barnhjärtfel, och nu vet jag mycket, mycket mera om hur vardagen i sin helhet kan se ut för de aktuella barnen och deras föräldrar som jag annars bara skymtat på sjukhuset på neonatologironder och enstaka mottagningsbesök.

  Tack för att du gav mig den helhetsbilden, Abbepappan!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.