Förlåt.

23:09

Jag har visst lurat några av er, det var inte alls meningen. Eh... Eller jo förresten, det var det kanske. Bara lite. Jag kunde liksom inte låta bli när jag fick den fina ultraljudsbilden för ett par veckor sedan då vi var på hjärtmottagningen. Jag tyckte nästan att det såg ut som en liten bebis själv.

Men den lilla bönformade krumeluren längst upp som ser ut som ett foster är höger och vänster förmak. Och de två mörka fälten nedanför är kammare. Och tittar man noga i området mellan kamrarna ser man ett lite större ljust fält. Det är en patch. Alltså en lapp av Gore-Tex man sytt dit för att täppa till hålet som Abbe föddes med mellan kamrarna.

Jag blev nästan lite sugen på ett barn till när ni började skriva om att Abbe skulle bli storebror. Det kändes så mysigt på något vis. Men nix. Ingen bebis på gång här alltså.

Förlåt. Hoppas inte ni blev arga.

Men så här ser det alltså ut. Det finaste lilla ihoplappade hjärtat i världen.

Andra bloggar om , , , , ,

10 kommentarer

 1. Ha, Ha. Vi var många som gick på det, trots datering och svårtolkad bild. Men rubriksättningen var aningens vilseledande - även om lilla Abbehjärtat förstås är fullt av liv!

  SvaraRadera
 2. Sådana föräldrar som du och Abbemamman verkar vara, så borde ni uppfostra ett fotbollslag eller sju med ungar. Bara för att göra världen lite, lite bättre. Abbe och Storebror kommer att göra stordåd i livet med de förutsättningarna ni gett dem hittills.

  SvaraRadera
 3. Nu skrev du ju heller inte NYTT liv! Intressant bild och visst är det fantastiskt med teknik!

  SvaraRadera
 4. jag kollade inte så noga på bilden utan tog för givet att det var en till bebis på gång ju! haha, där fick jag!

  SvaraRadera
 5. Anna J.D Jacobsson25 maj 2009 kl. 13:47

  Hahaha, nåja, det här var en lika så god nyhet :D

  SvaraRadera
 6. Grattis till ett fint hjärta då i alla fall ;)

  SvaraRadera
 7. kikade just på inslaget från tv4+. TACK! det hopp o den glädje som er lilla familj skänker fantastisk. hoppas ni inte ångrara att ni "kom ut in public", för jag vet att det inslaget inte bara skänker hopp till mig. / T.

  SvaraRadera
 8. Drama förgyller vardagen. Hurra för vackra hjärtat!

  SvaraRadera
 9. Lite vita lögner här & där är en del av livet....& hoppas kan man alltid eller hur...
  Kramar<3

  SvaraRadera
 10. Hehe, ja, jag var lite osäker, skrev grattis i fall det var en baby på gång. Annars var jag inne på att det kanske var tisdagstemat eller något. Men jepp, lurades allt litegrann där. =P
  Det är tillåtet....

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.