Till alla er.

21:02

Till alla som skriver kommentarer till inläggen, utan att alltid få tillbakaspel.
Till er som mejlat mig men ibland inte fått svar.
Till er som länkat hit och skrivit underbara saker om min blogg utan att jag kommenterat det.
Till er som gett mig bloggutmärkelser som jag inte skickat vidare.

Ni är så fantastiskt värdefulla för mig så det anar ni inte. Det är ni som är soppan i HejaAbbe-tanken. Ni är det friska batteriet och era mejl, länkar och kommentarer är startkablar de dagar då jag har laddat ur. Utan er stannar bloggen.

Men ni är också mitt dåliga samvete ibland. Jag vet att jag försakat somliga. Att jag inte alltid hinner med att svara, att kommentera och att skicka vidare alla utmaningar. Det skäms jag lite för, och jag önskar att jag hade mer tid.

Så, tack! Och förlåt.

Och snälla, sluta inte. Jag läser varenda kommentar och varje mejl. Har ni mejlat men inte fått svar, gör ett nytt försök. Jag lovar att fortsätta försöka återspela så gott jag kan.

Det är ni så innerligt värda.

Andra bloggar om , , , , , ,

17 kommentarer

 1. Du skriver så fint!
  Tack för att vi läsare får ta del av er vardag,
  i glädje och sorg!

  Heja Abbe med familj!
  Tack för att ni förgyller min tillvaro!

  kram
  Dakota

  SvaraRadera
 2. Ha inget dåligt samvete!!

  Stort tack i stället för att du orkar delge och förmedla allt det fina du skriver!

  SvaraRadera
 3. Nää ha inte dåligt samvete! Fast visst är det kul med respons. Jag skrev ofta kommentarer förr men det kändes lite som att de inte blev lästa. Jag skrev för ett tag sen, det är jag som har 2 barn med npf och trean under utredning. Så jag VET att tiden är knapp och man hinner inte alltid med allt man skulle vilja!
  Krama Abbe från Blekinge. :)

  SvaraRadera
 4. Dåligt samvete är väl det sista du behöver ha för oss läsare, vi får ju hur mycket som helst från dej o din finfina blogg. Nej se det mer som att våra kommentarer är ett litet tack till dej för att du delar eran familjs glädje o vedermödor ( heter de så ?!) med oss !!

  SvaraRadera
 5. Men är det inte precis så det måste få vara? Ibland får man (och du!) både kraft, tid och ork och man svara på allt och känner sej duktig och glad, men ibland, jag kanske till och med oftast, sinar både tiden och orken. Det är okej, det måste få vara det. Ditt huvuduppdrag är ju Abbe, brorsan och mamman, eller hur? Att du alls skriver här är allas vår lycka och glädje; det räcker gott.

  Värme till er.

  SvaraRadera
 6. wow jag lyckades klura ut pippilåten utan att ens kolla på videon.. heja abbe!!!

  SvaraRadera
 7. Tycker inte alls att du ska ha dåligt samvete för oss okändisar. Jag tror inte att huvudsaken är att du svarar på allt, utan att du orkar fortsätta berätta och dela med dig av det till oss andra (:

  Du skriver otroligt fängslande och bra och åtminstone jag kommer att hänga med till tidens slut, tills du slutar blogga eller mitt bredband pajar, även om du inte svarar!

  Tack för en kalasbra blogg!

  SvaraRadera
 8. Ett dåligt samvete är den sämsta huvudkudden. Eller hur var det? Ingen anledning att ha dåligt samvete för sånt!

  Din blogg är ju lite som ett radioprogram: det finns trogna lyssnare, som ibland hör av sig, och vi behövs för att programmet ska fortsätta, men vi behöver inte höras eller få respons på allt vi säger och tycker. Program som Ring P1 tycker jag faktiskt är rätt jobbiga i längden :-)

  Så skriv på du bara och vet att vi läser!

  SvaraRadera
 9. Lägg den tid och ork du har på att berätta om Abbe, brorsan och dina tankar.
  Jag och säkerligen alla andra okända som följer er vardag njuter av varje inlägg du skriver.

  SvaraRadera
 10. Har dig länkad som "finaste bloggen"...
  Jag vet alla mina vänner som läser min blogg klickar sig in hit, för att jag pratar om dig o dina fina grabbar både nu och då.
  Tänkte bara fylla på lite mer i tanken...

  SvaraRadera
 11. Tack! Jag har sett/lyssnat pa Abbe nar han sjunger flera ganger nu, sa sa fint!
  Ocj jag gilla storebrors kommentar om tradet, han e kvick!

  SvaraRadera
 12. Först måste man hinna med sig själv och sina närmaste.

  Dåligt samvete kan inte användas till nånting bra, ha inte dåligt samvete.

  Fortsätt skriva, ta fina bilder, skriv så man skrattar och gråter. Det är därför jag vänder tillbaka hit, som en av de "osynliga läsarna".

  SvaraRadera
 13. Det viktiga är inte att du svarar oss (-mig), det viktiga är att du finns där för din familj! Sen att vi får ta del av den är ju en bra bonus! ;)
  Älskar det du skriver och dina vackra bilder- men det går åt sjujäkla mycket näsdukar jämt! Det borde du straffas för! ;)
  Skämt åsido- har du tiden så hoppas jag du fortsätter skriva för alltid! Jag tänker iallafall fortsätta läsa!

  SvaraRadera
 14. Inget dåligt samvete! Klickar in då och då för att se hur det går för er. Är dålig på att kommentera, men gör det den här gången. Du skriver vackert, rakt ifån din vardag. Är härligt att läsa. Lycka till i fortsättningen!

  SvaraRadera
 15. Jag säger bara TACK..för att jag får dela er vardag, era motgångar och ert liv. Det förgyller mina vardagskvällar mer än du anar. Så många skratt, tårar och känslor man får genom att läsa det du så fint förmedlar.
  TACK TACK TACK
  Kram Helena

  SvaraRadera
 16. Jag tycker faktiskt du kunde ordna en liten fest eller nåt liknande för alla oss som kommenterar din blogg!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.