Trädkramare.

20:44

Jag satt och pratade med storebror i bilen på väg hem från simskolan. Plötsligt slog det mig hur vacker våren är och hur fort allt slagit ut. Jag vet inte om storebror var spydig eller om han har ovanligt stor trädempati?

– Har du sett vad fina alla träden har blivit, vännen. För ett par veckor sedan var de helt kala och nu är de alldeles gröna allihopa. Jag tycker det är så himla fint.

– Mm, säg det till det där trädet, som inte har ett endaste blad.

Andra bloggar om , , , , ,

12 kommentarer

 1. Han är så himla cool!!!! Så uppmärksam och så, fiiin!!!

  SvaraRadera
 2. jag vet inte hur det är med trädet, men ni gör mig väldigt glad iallafall!
  Varje dag!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Gotta love storebror! Och jag håller med den tidigare Helena, ni alla gör mig väldigt, väldigt glad!
  Kramar!

  SvaraRadera
 4. Var det kanske en ask han hade fått syn på, eller en riktigt stor gammal ek? Alla andra (levande) träd har ju löv nu.

  SvaraRadera
 5. Våra askar vid stugan brukar komma sig framåt midsommar. Maken är lika orolig varje år över att de nog dött under vintern... Just nu går han runt och häpnar över att det kan komma ut så mycket grönt ur en kastanjknopp. Inser att han på många sätt påminner om en femåring. ;)

  SvaraRadera
 6. Gud vilken söt son du har. Även om det var spydighet så var det oerhört sött. ;)

  SvaraRadera
 7. Spydighet vill jag inte kalla det, mer som krass verklighet. Underbart snabbtänkt kille.

  SvaraRadera
 8. han är en gullunge.

  Jag har läst klart nu förresten och väntar med spänning på fortsättningen.

  SvaraRadera
 9. Kloka lilla storebror! Han är ju ett geni i vardande :)

  Nu till något negativt.. Vad är det som händer? Bara få, korta (men bra, precis som vanligt!) inlägg nu för tiden.. Jag lever ju för (liiiten överdrift, men ack så liten) att sätta igång datorn på morgonen och läsa Heja Abbe, det gör min dag! Berätta mer.. snälla! :)

  /Sabina

  SvaraRadera
 10. Vad gullig han är! Som med så många barn förvånas man över hur kvicka de kan vara (:

  SvaraRadera
 11. outstanding. Det var något av det mest tankvärda jag hört. Er pojke är en sann tänkare.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.