Säg hej till Syster Lo.

23:26Ni vet den där tävlingen, där de skickade ut garn och en stickbeskrivning för att man skulle knåpa ihop självaste fotomodellen till Polarbröds senaste produkt? Nu är hon färdig, Syster Lo. En riktig snygging om jag får säga det själv.

Okej hon är lite pimpad i förhållande till lodjuret i stickbeskrivningen. Faktum är att hon inte ens är stickad, utan virkad. Min kompis Louise har blivit lite lätt besatt av amigurumi – virkningens manga, kan man kanske kalla det. Och hon tog sig an Syster Lo-projektet med hull och hår. Ni måste kolla in alla Louises andra amigurumi-figurer, de är helt underbara.

I alla fall. Jag släppte ut Syster Lo en stund i skogen här hemma så hon fick bekanta sig med omgivningarna. Och så smög jag efter med kameran.

Jag tror hon trivs.

Andra bloggar om , , , , ,

30 kommentarer

 1. Haha! Jag älskar den nonchalanta ett-knä-böjt-över-det-andra-knät-bilden. Supersöt.

  SvaraRadera
 2. Oj, vilka härliga bilder! Och du har rätt, hon är jättefin!

  SvaraRadera
 3. Jag har just börjat virka amigurumi. Det lär ta en liten stund um eh, ja nåt sånt innan mina ser ut som syster lo.

  SvaraRadera
 4. Men så underbart fin!
  Jag kämpade på med min stickning av Syster Lo.... men jag är kass på att sticka, tyvärr på att virka också... jag har tills i morgon på mig att sticka klart, det gåt inte för jag har bara lyckats med halva huvudet innan jag körde fast!

  SvaraRadera
 5. oj vad fin...jag ska också börja virka NU!!!!! Linda

  SvaraRadera
 6. Ja - herregud , vinner ni inte tävlingen så vet jag inte vad jag ska säga. Den var fantastisk ! Toksöt !

  SvaraRadera
 7. Jisses vad fin den blev!

  SvaraRadera
 8. Den tävlingen har jag helt missat! MEn jättefin blev hon och finurliga bilder har du tagit. Vet du att jag har mött ett livslevande lodjur i skogen, i Finland! Det var mäktigt, den var så stor och så graciös.

  SvaraRadera
 9. Hellre såna djur i skogen än stora och hemska mammutar.

  SvaraRadera
 10. ... och jag som trodde du hade ännu en dold talang... ;-)

  SvaraRadera
 11. Hon gjorde sig förjäkla bra i skogen. Sköna toner och snyggt ljus. Gillar bäst när hon poserar lite kaxigt. Känner lukten av vinst i luften. Och nybakat bröd.

  SvaraRadera
 12. Haha! Oh, Abbes pappa du är underbar!!:)

  SvaraRadera
 13. Fantastiskt snygg! Hemma hos mig ligger nystanen och samlar damm. Vetesjutton om jag fixar det, men nu blev jag sugen!

  SvaraRadera
 14. Den dag jag får barn ska jag mejla din syster och beställa ett djur! Är ju hur söta som helst...

  Har Abbe lagt vantarna på Syster Lo än?

  SvaraRadera
 15. Herregud vilken söt. & vad häftigt med fotografierna :)

  SvaraRadera
 16. Tycker hon är helt underbar! Och bilderna är jättefina! Har precis hört talas om amigurumi, och nu måste jag verkligen plocka fram virknålen. Fast det lär dröja innan jag presterar något som Syster Lo..

  SvaraRadera
 17. Vilka fina bilder! Verkligen!

  SvaraRadera
 18. =D Underbart! Du är i sanning en grym fotograf!

  SvaraRadera
 19. =D Fantastiskt! Du är i sanning en grym fotograf.

  SvaraRadera
 20. Åh vilken fin!! Verkligen!

  En sån skulle jag vilja ha :)

  //Hanna

  SvaraRadera
 21. Haha! Det här var fantastiskt upplyftande en regnig torsdag i maj. Vilka fina bilder!

  SvaraRadera
 22. Åh, vad fint! Jag är superimpad - både av virkkonst och fotokonst. Hoppas du vinner brödet!

  SvaraRadera
 23. Superfin syster! Köpte faktiskt det brödet idag när vi var och handlade. Det såg mäkta gott ut - och det är väl inte bara för barn va? Hahaha

  SvaraRadera
 24. Oj, vad fin hon är! Och bilderna är så härliga, bra ljus, fina färger.´Hoppas ni vinner!

  SvaraRadera
 25. Det verkar vara en äventyrlig liten Syster :)

  Otroligt bra bilder!

  SvaraRadera
 26. Herregud! Vilket vackert lodjur! Mysiga bilder på henne med du! =)

  SvaraRadera
 27. Vilken cool Lo - hon ser ju ut att stortrivas i skogen! *håller tummarna*

  SvaraRadera
 28. Bloggvärlden är förunderlig. Min 16-åring är också inne i amigurumi. Idag när vi satt och pratade lite kom vi fram till att våra bloggvärldar hade korsats... hon hade sett dina bilder på Louise's sida. Tja, även bloggvärlden är liten...oavsett intressen...

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.