På hjärtmottagningen.

22:2017 kommentarer

 1. Underbara? bilder som jag måste visa för min tvååriga nyopererade dotter.

  SvaraRadera
 2. modig kille. :)

  Jackie

  SvaraRadera
 3. Vilka vackra bilder! Och så duktig han var, Abbe! Och hans storebror!

  SvaraRadera
 4. Han ser så klok men ändå så liten ut där han ligger. Duktiga Abbe!!!

  SvaraRadera
 5. Sa storslaget vackra bilder

  SvaraRadera
 6. Coola lilla killen !

  SvaraRadera
 7. Och den gamla Strandskatan undrar: Vad tänker han den lille mannen ?
  Lille goe Abbe !

  SvaraRadera
 8. Han är otrolig Abbe, ja ni andra i familjen med, varm kram

  SvaraRadera
 9. Vilken liten hjälte han är!

  SvaraRadera
 10. Vilken fantastiskt tuff kille, och modig! Så otroligt duktiga dom är, Abbe och storebror, även ni föräldrar, kan inte vara lätt att vara så maktlös och se sitt barn gå igenom operation efter operation.

  SvaraRadera
 11. Som alltid när du delar med dig av dessa bilder så förundras jag över din och din familjs styrka. Och tänker på alla i världen som möter er utan att ha någon aning om vad ni går igenom. Jag tycker ni är så starka! Och bilderna är väldigt känslosamma för mig, kan bara föreställa mig hur du själv känner när du ser denna lilla kämpe med små lappar och slangar.

  Heja er allihopa! (:

  SvaraRadera
 12. Har följt bloggen i evigheter men har inte lämnat något spår, än...
  Vilka fina killar ni har! En supermodig Abbe och en helt FANTASTISK storebror! Jag blir rörd!

  Ja, det är svårt att finna ord. Det får bli WOW!

  SvaraRadera
 13. Underbara barn!
  Det har ni!
  Kram

  SvaraRadera
 14. Åh vad fin han är! De där små barnmagarna är övermänskligt fina! När min dotter växt ur sin och blir sådär lång och rankig som de blir innan tonåren så kommer jag gråta blod över hennes mjuka bollmage. Vi har varit på samma hjärtmottagning som er, i mars förra året. Då fick vi göra ultraljud vid två tillfällen (först när hon var tre dagar, sen när hon var en knapp månad) och fick det glädjande beskedet att hennes misstänkta hjärtfel inte var ett hjärtfel utan läkte av sig självt. Efter det har det dock varit en kamp mot försäkringsbolagegt för att kunna få en riktig försäkring till henne, så jag har svårt att ens föreställa mig alla era kamper ni som har så mycket att kämpa mot. Tur då att ni har Abbe och hans bror, dessa fina mirakel!

  SvaraRadera
 15. Första gången jag tittar in på er blogg och måste säga att Abbe är en otrolig vacker kämpe!
  jag försöker också se mig själv som en kämpe, efter en abort och ttt ja medicineras med 5 mediciner om dagen för min manodeprrssivitet o hypomani samt bulimi. Hoppas ni fortsätter kämpa på lika vackert!
  Kika gärna in på min blogg som får mig orka leva.

  Än en gång, vackert skrivet!
  Ska läsas varje dag.
  Varm kram Tovan

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.