Smarta kräk.

22:16

Man måste ju älska Aftonbladet Wendela. Jag läser att barnen blir smarta om man har mått väldigt illa under graviditeten.

Min fru kräktes nästan varje dag under det första halvåret. Det är ju skitbra. Kanske kan kompensera en kromosomavvikelse då? Så att det det blir plus minus noll. Liksom.

Andra bloggar om , , ,

11 kommentarer

 1. Så tänkte jag oxå- Jag mådde illa i nästan åtta månader och dottern föddes med en cp-skada :)

  Lena

  SvaraRadera
 2. Jag har haft "morning sickness" sedan jag var baby, om jag åt för snart inpå att jag vaknat. Och jag har inte ens fått barn. Kan det finnas något sammanhang??? ;-) (Nej, jag har inte ens försökt, helt riktigt)

  SvaraRadera
 3. Men Aftonbladet försöker ju inte ens att återge någon slags sanning, dom vill sälja lösnummer och därmed hittar dom på all möjlig trams. Jag förstår inte ens hur man kan läsa tidningen :O

  SvaraRadera
 4. Jepp, jag mådde också illa, slutade röka och följde alla konstens regler.
  Min son fick en fosterskada som ger hjärntumörer. Men i och för sig, han är himla smart ;-). Så du har rätt i kompenserings-teorin.

  SvaraRadera
 5. Har läst din blogg från börja (jo, det tog några dar...) å ville bara säga att den är helt underbar! Har själv en son med autism å diabetes så man känner ju igen en del av dina sjukhusbeskrivningar (även om våra besök bara är en bråkdel av era!). Å allt pusslande för att få vardagen att fungera (har fem barn). Men framför allt så skriver du så himla vackert å kärleksfullt, även när du är arg! Många av inläggen har jag läst högt för man, så vi har kunnat ta del av dem tillsammans...
  Just ja, en lustig sak. Jag tyckte att Abbe så bekant ut på nåt sätt. Så kom jag på varifrån! Min son (med autism) brukar ofta sitta vid datorn. Å en grej som han ofta tittar på är när Abbe sjunger "Litet hus..."! Han har flera filmsnuttar med just den sången som han brukar titta på, och sjunga med på.(Bla med Gardell,som tyvärr har en annan text...).
  Kram till dej å familjen!

  SvaraRadera
 6. Jamen det är underbart! Som man ropar får man svar ;) Jag ropade om att jamen om man har en kolikunge i nästan 1 år då blir väl tonåren lugn? Ja självklart, svarade expertisen. Alltså ... det stämmer inte riktigt nu. Och bytesrätten har gått ut.

  SvaraRadera
 7. Återigen mitt i prick på er sida. Reagerade precis likadant. Fråga mina elever som fick se mig lämna klassrummet ett par ggr och komma tillbaka kritvit i ansiktet...ändock kom vår lilla tjej och bar på Catch 22. Som sagt man kan få de svar man söker, då tidningar ej bryr sig om undersökningarna är signifikanta. Man ser verkligen annorlunda på saker och ting efter detta år... Kram på er och tack åter igen för att ni har denna sida!

  SvaraRadera
 8. Jaha, i så fall skulle mina vara dumma som spån.(och det är dom definitivt inte) Mådde inte illa en enda dag =)

  SvaraRadera
 9. Och stackars mina små killar, så ointelligenta, så sjuka de kommer bli. Jag mådde inte illa alls.....

  SvaraRadera
 10. ja, Aftonbladet är en skitblaska. Skulle nyheten komma från Vetenskapsradion i P1 så kanske jag skulle tro en gnutta på det. Men graviditetsteorier säljer!

  /mådde inte illa, fick en downsgrabb!

  SvaraRadera
 11. Jag bara älskar din rubrik: "Smarta kräk"!
  Lysande!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.