Färdigsnackat.

13:34

Sitter vid gate 39 på Arlanda och pustar ut. Det är ett par timmar kvar till avgång och jag kan inget annat göra än att vänta. Söndag mitt på dagen är ingen högprioriterad tid för inrikesflygbolagen.

Men det gör inte så mycket, för jag känner mig nöjd och glad. Jag hinner i alla fall hem så jag kan leka en stund med killarna innan läggdags, solen skiner utanför fönstren, och mitt snack på Hjärtebarnsföreningens riksårsmöte gick bra. Åtminstone som jag uppfattade det.

Och vet ni vad? Det var inga som helst problem att hålla på i 45 minuter.

Andra bloggar om , , ,

12 kommentarer

 1. Man brukar ju säga att "av det hjärtat är fullt..."

  Så, det är nog inte så konstigt vare sig att det gick bra eller att du utan problem kunde hålla på i 45 minuter.

  SvaraRadera
 2. Jag vet att du kan tala,
  speciellt om det som ligger dig varmt om hjärtat.

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Jag har precis kommit hem från Stockholm och riksårsmötet. Trött men det hör kanske till en söndag kväll!
  Jag ville bara tacka för en jätte bra föreläsning! Många skratt men även reflektioner.
  Hoppas du känner dig nöjd för det gör jag ( och många fler med mig!)
  Ha en bra söndag!
  Chris

  SvaraRadera
 4. Abbepappan är bäst!

  SvaraRadera
 5. Är det nu på tisdag som ni ska vara med på Kattis & co, avsnitt 12 av 12?
  Jag vill ju inte missa det!! :D

  SvaraRadera
 6. Takk for gratulationen!!. Vad var det jeg sa??? ikke en konst for deg og snakke i 45 minuter!!!! Skulle gärne lyssnet til deg . Må ju gratulere til din fina norska. Så flink du er!!!, Hils Abe storebror og mamman. Klem fra Hedda som läser din blogg hver dag.

  SvaraRadera
 7. Hej Abbes pappa !!

  Det var jättekul att höra dig tala, du skötte dig exemplariskt !!
  Det är rörande att se opbilder och så, för man vet hur det känns att ha sitt barn liggande så utelämnat. Hoppas allt går bra med Abbe så att ni slipper fler op ! Slutet var härligt när han skulle sjunga !!

  Lycka till med allt !!
  Teas mamma med på årsmötet som gäst

  SvaraRadera
 8. Mamma J: Det ligger något i det.

  Owe: :-)

  Chris: Hej. Vad kul att höra från någon som var där. Tack så mycket. Jag tycker också att det kändes bra.

  Anonym 1: :-) Tack.

  Anonym 2: Ja just det. På tisdag kl 20.00 i TV4+. Jag ska påminna alla.

  Hedda: Bare hyggelig. Takk for att du stoler på meg og takk for skryt over min norsk. Så koselig at ha dere som leser hver dag i Norge.

  Teas Mamma: Åh. Tack snälla. Som jag skrev till Chris, kul att ni gillade mitt snack. Det var lite pirrigt.

  SvaraRadera
 9. Hej och tusen tack för en otroligt bra "föreläsning" Jag håller med de andra som var med på riksårsmötet.Jag tycker att du skall fortsätta med detta för det verkar behövas. Kämpa på och krama om din familj.

  SvaraRadera
 10. Hello: Tusen tack själv. Det värmer att höra att det var omtyckt.

  SvaraRadera
 11. Hej! Håller med om att det var mycket intressant igår på din föreläsning! Du lyckades jättebra, med tanke på att du sa att du var "ovan" att stå så o prata inför okända. De flesta som var där har ju liknande minnen, av då ens egna hjärtbarn var små, beskedet, operationer mm. Jättebra att er familj delar med sig till andra, för då man sitter där med beskedet om hjärtfelet, vill man gärna läsa o hitta info från andra i liknande situation. Hälsn. från oss som satt vid gaten bredvid på Arlanda igår =)

  SvaraRadera
 12. Säger som de andra att det var bra talat på årsmötet!!
  Dock vet jag ju inte hur det är att se sitt barn må dåligt, vet bara hur det är att ha ett dåligt hjärta.
  Heja Abbe!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.