:-)

21:09Andra bloggar om , , , , ,

16 kommentarer

 1. Avundsjuk hela vägen ner till lilla Ronneby! Njut

  SvaraRadera
 2. Fanns det en kvar minsann! Roligt. (Det säger jag som privatperson, som anställd får jag inte alls säga så ...)

  SvaraRadera
 3. Åh, vad roligt! Jag vill också ha iPhone ;)

  SvaraRadera
 4. Gött för dig! Jag har en 2G iPhone så jag sitter och väntar på att kunna uppdatera till 2.0 så jag får lite nyheter i alla fall! Vad valde du för abbonemang och vad kommer det kosta typ?

  SvaraRadera
 5. Hej på er, fasen vad avis jag blir - vill verkligen ha den med =) Ha det underbart!!

  SvaraRadera
 6. Ååå grattis! Jag är grymt avundsjuk måste jag säga! Nu får du skriva lite utvärdering och så när du använt den ett tag så att vi andra vet om det är värt att köpa;) Tack för en väldigt trevlig blogg förresten! Jag har följt den ett ganska bra tag, men har nog fortfarande aldrig kommenterat.

  SvaraRadera
 7. Nu är det dags för dig att DU berättar pris, låsningstid(om den är låst), butik.. Ja hela kittet!
  För bruden här uppe i Kiruna vill veta!!

  SvaraRadera
 8. I örebro var de minnsan slut.

  så grattis.. är avis på dig..
  men vi andra kommer också att få en chans.. hehe..

  SvaraRadera
 9. Judarna och CIA är ju en fara förstås (i och med hjälper judarna - även Obama har ju sagt så). Dom dödar ju och är överreligiösa och tar uppfinningar och intellektuella ideer (genetiskt, kulturell mem etc). Och rätt till land (englands misstag)= bättre å upplösa landet för fredens skull.
  Einstein tex Newton var ju tidigt ute och hade enligt flera kunnat få fram relativitetsteorin (men ägnade sig åt apokalyps och religiösa grubblerier som hämmade hans kreativitet). Även poincare var tidigt ute - bara tankeled till - men var både enligt sig själv lite korkad (tänke långsamt = låg bandbredd som vi idag med biokemi kan förbättra).
  Judarna är ju lite falska - utnyttjat förintelsen jfr med försäkringslösningar och ansvar som Bengalien och slavhandel etc förr i tiden.
  Man kan ju fråga sig.
  Men vi ska ju tänka på väst (helst euroasien).
  Det är vårt projekt (det är en sorts strikt logik hos judarna som inte har kreativitet, vårt adelsmärke, ger demokrati, open access och frihet = kanske är lite för generöst men är vårt adelsmärke i kulturell mening). Polarisering med ryssland etc är skadlig likaså.

  Einsten tex var ju en horbock (jfr västerländska vetenskapsmän som varit bättre och försökt nå sanningen - det gör ju inte judarna= pengar, makt, egenintresse och utnyttja andra nationer)
  Bäst är att få väck dom - etniskt skitfolk som inte tillför något (vi har fel fokus här = samma folk i kristna högern i usa)

  http://strikeforcevetansvarreligionen.blogspot.com/

  SvaraRadera
 10. Ok, var det någon som förstod det där sista??

  SvaraRadera
 11. Adoptera din droppen för
  alla barns tårar runt om
  i världen och lägg ut den
  på din sida. MVH
  Kristina

  http://www.myter.blogg.se

  SvaraRadera
 12. Ser fram emot att höra hur den funkar, stämmer det att man inte kan skicka mms med den?

  SvaraRadera
 13. Alla: Jag lovar att återkomma med en liten utvärdering. Det finns förståss risk att den inte blir helt opartisk, men ändå. Pris är väldigt svårt att svara på eftersom det beror helt på vad man tar för abbonemang. Men kolla här om du är privatperson, och här om du ska ha den på företaget.

  Anonym: Jag förstår ärligt talat inte mycket av din osammanhängande kommentar. Men det är tydligt att du har en något skev människosyn. Jag ber dig vänligen men bestämt att uttrycka den någon annanstans än här hos Abbe och mig.

  SvaraRadera
 14. Brand new Mobile phone Plasma tv , Laptop game at cheap price come with complete accessories with one year international warranty.

  Email address : mediapoints_21@live.com

  3G S APPLE IPHONE 16GB...........400 euros
  3G S APPLE IPHONE 32GB...........450 euros

  PACKAGE BOX INCLUDE:

  iPhone 3G S
  Stereo Headset with mic
  Dock Connector to USB Cable
  USB Power Adapter
  Documentation
  Cleaning/polishing cloth
  SIM eject tool

  WE MAKE SHIPPMENT VIA UPS OR FEDEX EXPRESS OR DHL EXPRESS IN 2 DAYS AFTER CONFIRMATION OF PAYMENT......

  Email address : mediapoints_21@live.com
  mediapoints_21@yahoo.com

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.