En solvarm Abbenacke.

22:06

Finns det något i världen som luktar godare?

6 kommentarer

 1. Fina målande sommarbeskrivningar, men nu är du snart inne på en "blogg-ernst-roll" :)

  SvaraRadera
 2. Aj aj aj, det är ju en skrämmande tanke. Jag får skärpa mig.

  SvaraRadera
 3. Hehe. Oroa dig inte. Du blev ju faktiskt nästan arg för några dagar sedan. Ernst är immun mot såna känslor.

  SvaraRadera
 4. Haha roligt med Ernst varningen!

  Nu till ämnet: En Linnéa och Agnes nacke är också helt underbara att snusa på en varm strand sommardag.

  SvaraRadera
 5. min lilla skorv luktar fantastiskt han med.

  (Och det är rätt rubbat, eftersom han utvecklats till att bli en äkta kräkbebis. Sur mjölk..!?

  Jag antar att jag är normalt rubbad!)

  SvaraRadera
 6. Hej! Jag tänkte bara säga att jag tycker din blogg är jättebra! jag började läsa den för några veckor sedan, och läste den i ett sträck från början till slut. Så fört jag fick chansen satte jag mig vid datorn och läste några inlägg till. Din berättelse berörde mig verkligen, och varje gång jag sätter mig vid datorn kollar jag in på din blogg för att se om det har kommit något nytt inlägg. Det är verkligen den bästa blogg jag läst, tänkte bara att du skulle få veta det :)

  Lycka till i framtiden, och HEJA ABBE!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.