Heja Brämhults!

22:42

Nu ska jag bjuda på lite gratisreklam:

Köp Brämhults juice! Just det, köp Brämhults. Dels för att det är otroligt gott. (Deras äpplejuice är den enda Abbe och hans brorsa vill ha nu. De kallar den världens bästa juice.) Dels för att det är nyttigt. Och sist men inte minst, för att det är ett fint företag.Sådär. Reklam för Brämhults. Jag bjussar på det. Jag har inte blivit ombedd, inte sponsrad och de är inte kund på byrån. Nä, inte en spänn har jag fått, inte en rabattkupong ens, om ni nu trodde det.

Men! Och det här är inget litet men. Abbe har fått stålar. Eller rättare sagt Abbes förening har fått det. Brämhults har skänkt 30 000 euro till Hjärtebarnsföreningen Väst. Pengar som ska användas till ett antal medlemshelger och till Drottning Silvias Barnsjukhus.

Är inte det en extra bra anledning att dricka deras juicer, så säg?

(PS. Jag läste om det på Josefines blogg. Hon skriver om sin lilla Freja som har samma syndrom som Abbe. Hälsa på hos henne)

Andra bloggar om , , , ,

10 kommentarer

 1. Svar: Tack så mycket. Det var lite meningen så nu blev jag glad att bilderna höll måttet :)

  Jag håller med dig. Brämmhults is the shit. Lite bullerbyn över det tycker jag :)

  SvaraRadera
 2. Favoriten är jordbubb-apelsin.
  Kört den i många år men efter att få reda på detta så får jag väl "bredda sortimentet" lite =)

  SvaraRadera
 3. Grymt! Jag dricker inte juice själv, men frugan brukar köpa den och det är ju jättebra med företag som hjälper till på ett eller annat sätt! Det är ju verkligen ett mervärde som heter duga!

  SvaraRadera
 4. Hear hear! From nu blir det Brämhults istället för Tropicana. Står ofta och väljer mellan dessa två, men nu har jag ju en solklar anledning till varför jag ska välja Brämhults.

  SvaraRadera
 5. Jag köper en juice i helgen (trots att jag inte dricker juice annat än när jag ligger på hotell :-)) och så tänker jag på Abbe och de andra barnen!

  Heja Brämhults!

  SvaraRadera
 6. Brämhults är bäst! Jag är beroende av deras smoothie. Det står en ananas-mango i kylskåpet och väntar på mig. Ahh!

  SvaraRadera
 7. Klart man kunde förstå att de som gör den godaste juicen också har den bästa företagspolicyn.

  Reklam that really goes into the heart ;-)

  SvaraRadera
 8. Härligt Brämhults!!

  Må så bra!

  SvaraRadera
 9. Bäste Brämhultskonsument,

  Med anledning av att du tidigare varit i kontakt med Brämhults Juice AB eller på något vis visat intresse för Företaget vill vi nu be dig om Din hjälp!
  Vi är en grupp studenter från Karlstads universitet som driver ett projekt inom användarinnovation i samarbete med Brämhults Juice AB. För att driva projektet i rätt riktning är vi mycket intresserade av att höra just dina åsikter om Företaget och hur din kontakt med företaget har fungerat.
  I slutet av november kommer vi tillsammans med Brämhults Juice AB hålla en Workshop där du som användare står i Centrum. Det är med spänning och intresse vi bjuder in dig som trogen ”brämhultshjälte” för att lyssna på just Dina åsikter och idéer. Vi vill skapa en diskussion mellan oss, dig som konsument och representanter från Brämhults där vi under trevliga former delar med oss av våra erfarenheter och upplevelser.

  Låter detta intressant?
  Det tycker vi!

  Skicka ett mail för intresseanmälan senast måndag den 9 november 2009 till userinnovation@live.se tillsammans med en kort beskrivning om dig själv och vad du har för relation till Brämhults Juice AB.
  Har ni övriga frågor eller synpunkter är ni självklart varm välkomna att framföra dessa till userinnovation@live.se, annars hör vi av oss när antagningen är klar.

  Se detta som en chans att låta dig inspireras och inspirera!

  Med Vänliga Hälsningar


  Åsa Sjöstrand, Johan Damberg, Mi Starrin, Dan Halldin, Eric Johansson, Maria Petrovic
  Userinnovation vid Karlstad universitet

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.