Danskt Filip-och-Fredrik-komplex.

22:48

Varför sänder SVT den danska serien "Hollywoodredaktionen" egentligen? Det är ju som att se repriser på gamla "High Chaparall-avsnitt" med Filip och Fredrik. Ikväll var de till och med hos Gary Busey, precis som Filip och Fredrik. Han rapade, skrämde dem och rabblade akronymer som han kallade Buseyismer. Precis som i High Chaparall. De kastade till och med mat. Som i Filip och Fredriks program.

Maken till plagiat var det länge sedan jag såg.

Andra bloggar om , , , , , ,

6 kommentarer

 1. Hej, ja det var kasst, dom kanske inte har något bättre att sända, ha det så bra!!!

  SvaraRadera
 2. Kan inte annat än hålla med. Det var som en gammal repris fast utan Filip och Fredrik och i sanningens namn så klarade jag mig bra med ETT avsnitt med Gary.

  SvaraRadera
 3. Är det inte norskt? Eller finns det flera plagiatprogram? Jag såg ett norskt igår med två hårfagra bröder, men de var ju helt tama och tråkiga jämförelse med Filip och Fredrik, de får nog vara med bara för att de är snygga. Vegard och Bård!

  SvaraRadera
 4. stort TACK för kommentaren, den värmde!

  SvaraRadera
 5. Alltså, det är ju okej på något sätt att danskjävlarna snor konceptet och sänder det på hemmaplan men problemet är ju att Sveriges Television köper in skiten. Jag älskar SVT och tycker att alla som skiter i att betala licensen är bondlurkar men de kan ju för fan inte köpa in något som redan sänts - i en bättre originalversion - i svensk tv för två år sedan. (även om det var i en annan kanal, kommersiell - som inte alla kan få in, men ändå).
  Sedan kanske Filip & Fredrik snott idén från nån amerikansk-grej men det känner jag i så fall inte till.

  /Anna

  SvaraRadera
 6. åh, jag kom på att jag måste ha sett "mitt" på en reklamkanal, jag har inte sett det danska öht men kopplade genast de norska till Fredrik och Filip. Haha. Det finns alltså två (eller fyra) rip-offs.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.