Tisdagstema – Tro.

11:08Förra veckan startade ett tisdagstema i tre delar, och eftersom jag missade det då så kommer här ett bidrag en vecka sent.

Första temat är "tro". Abbes religion stavas n-a-p-p. Utan napp ingen själafrid.

Andra bloggar om , , ,

4 kommentarer

 1. Vår hjärtebebis André är trogen samma religion...NAPP. Men tillber även LEJON-trasan från Teddykompaniet. Både napp och trasa var han utrustad med på avd 323 redan när vi övriga i familjen kom ner. Helikoptern hann knappt landa förrän de kom sättande med tröst tillbehör! Jättesnällt av personalen och jättebra tröstisar. Tack snälla skönterskor och Teddykompaniet för det.

  SvaraRadera
 2. Sofia: :-)

  Anna-Maria: Jorå, Abbe har allt an liten filt han också. "Ammi-il" som han kallar den. Och visst är de underbara på 323:an?

  SvaraRadera
 3. otroligt fin bild på kanske världens sötaste unge! jag har läst igenom hela din blogg och kan inte låta bli att lämna ett avstamp längre! din kärlek till dina fina killar och ditt sätt att skriva om allt som händer/hänt är så berörande! all lycka till er och tack för den bästa bloggen jag läst!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.