Grattis Emelie och Wilma!

17:31

Omröstningen på Allt om Barn om månadens barnblogg december månad är avslutad. Abbe kom på en hedrande andra plats med 32% av rösterna. Men den som fick flest röster (40%) var Emelie med sin blogg Ungmamma15, där hon skriver om livet som tonårig mamma.

Stort grattis från Abbe och mig.

Och tack till alla som röstade på oss, förstås

Andra bloggar om: , , , ,

7 kommentarer

 1. Fast jag gillar din blogg också.... Roligt att en pappa skriver:-)

  Ha de bra
  /Jessica, mamma till Nova...

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket:) Ha det så bra!

  SvaraRadera
 3. Tack så mycket:) Ha det så bra!

  SvaraRadera
 4. Jag hittade hit igår.. Och jag är fortfarande helt förundrad! Mest över Abbes kämparkraft och styrka (tänk om man hade ens hälften!!) men också över ditt sätt att skriva. Det gör liksom att det går att ta in. Du skriver levande men ändå med distans. Underbart!

  Egentligen vill jag skriva hur mycket som helst men jag hittar inte riktigt orden.

  Tack för att du delar med dig!

  Mvh
  /Hanna

  SvaraRadera
 5. Jag tyckte ändå att din blogg skulle vinna :)

  SvaraRadera
 6. Jag röstade på er, jag röstade på er! :)

  SvaraRadera
 7. Fast din blogg är bättre. :-)

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.