Lekterapin i Borås räddad!

16:52

Läste precis på Borås Tidnings hemsida att man inte kommer att lägga ned lekterapin vid SÄS trots allt. Opinionen blev för stor. Tidningen överöstes med insändare. Och kanske fick sjukhusdirektören ett och annat mejl.

Tack alla som engagerat sig. Det är skönt att se att det finns något bakom ordet konsumentkraft i alla fall.

Nu kan sjuka barn i södra Älvsborg få uppleva den oas som lekterapin innebär. Även i framtiden.

Andra bloggar om: , , , ,

6 kommentarer

 1. Dagen räddad, nu blev jag glad!

  SvaraRadera
 2. *jublar*
  Vilka underbart goda nyheter! :-)

  SvaraRadera
 3. Härliga nyheter att höra! jag följer er blogg, helt underbart att få följa er i skratt å tårar. jag har själv annmält mej till donationsverket, tack för det! man tänker inte på det föräns man blir uppmärksammad! Tar ni fotografierna själva? Grymt snygga!
  Jag tänker på er. fortsätt vara stark! <3 Johanna

  SvaraRadera
 4. Hittade hit av en slump, har läs igenom hela din/eran underbara blogg. Två timmar som jag inte kommer att glömma. Heja heja!

  SvaraRadera
 5. Det var skönt att höra!!!

  Önskar dig & din familj en glad 1:a advent.

  Kram Jes

  SvaraRadera
 6. Hejsan! Som många andra som läst din blogg så sträck-läste jag den med skratt och tårar. Det är helt otroligt att ni orkar! All heder till er helt klart!
  Och jag som tyckte min sons första tid var jobbig, med akutsnitt, akutkuvös, inget syre, nära döden, massa slangar och shit. MEN när jag läst din blogg är jag så otroligt tacksam att han hade det så "lätt". Inga men, handikapp eller sjukdomar på min lilla busunge här nu, tack och lov!
  Jag håller tummarna, tår och allt annat man kan hålla för hela er familj. Och du är underbar som blottart dig, din familj och era känslor. Det sätter ens egna liv lite i perspektiv. Och dessutom är du PAPPA! ojoj, inte vanligt med känsliga sånna tyvärr! *ler*
  TA HAND OM ER och MASSOR MED KRAMAR från mig och min son i Vårgårda

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.