Kalenderbitare.

13:05

Storebror har fått en chokladjulkalender. Men eftersom Abbe inte tål mjölk får han inte öppna några luckor när Abbe ser på. Vi hoppas ju och tror att han kanske har vuxit ifrån sin mjölkallergi nu, men har ännu inte lyckats få till någon kontrollerad provokation.

Men så i ett obevakat ögonblick när brorsan lagt ifrån sig kalendern passar den lille huliganen på. Vips är ingen mindre än lucka 24 öppnad, och chokladbiten borta. På väg ner i Abbes mage.

Kontrollerad eller ej, nu har Abbe ordnat en provokation på egen hand. Mmm, god jul.

Andra bloggar om: , , ,

5 kommentarer

 1. Hahah...underbart! Smart liten kille som dessutom väljer den största chokladbiten.

  SvaraRadera
 2. Men det finns kalendrar med annat godis än choklad. Var vet jag dock inte :)

  SvaraRadera
 3. Själv är bäste dräng.. ;)
  Hoppas allt gick bra med Abbe, och att brorsan överlever att julaftonsbiten är stulen ;)
  Må gott!

  SvaraRadera
 4. Hej,
  Jag vill börja med att säga att ni har två superfina pojkar! Er berättelse om Abbe och hans kamp från födseln berörde mig oerhört mycket! Jag har gråtit, skrattat och lidit med er när jag sträckläste bloggen från början till slut. Jag har själv en son på 5 år och en dotter på 2 år och det är nog svårt att förstå den maktlöshet ni måste ha känt inför allt som hänt. Tack och lov för den fantastiska sjukvård vi har här i Sverige.

  Abbe är en riktig kämpe, det har jag förstått. Men tänk på att han ärvt det ifrån er. Abbes föräldrar verkar också vara av rejält virke :o)

  Ta hand om varandra och lycka till i framtiden!

  Kramar
  Karin

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.