Hotel Skt Petri.

23:52

Om ett dygn ungefär. Då ligger jag utsträckt i en underbar säng i det här femstjärniga designhotellet i København. Förhoppningsvis har jag ätit gott på någon av byns restauranger och kanske tagit en drink i hotellets coola cocktaillounge. Ingen Abbematning vid nattens början, ingen storebror på tvären i sängen och ingen Abbe som väcker mig tidigt i morgon bitti.

Sedan har jag och min fru en hel dag för oss själva i København. Kanske mellandagsrea på Illums Bolighus? Julmarknad på Tivoli? Smørrebrød på Ida Davidsen? Vad vet jag? Kanske någon bra jazzkonsert på kvällen? Någon bra restaurang? Och så en natt till på hotell. Utan barnen.

Nu kanske det låter som att jag inte tycker om mina killar. Ingenting kunde vara mer fel. Jag älskar dem över allt annat i världen. Men efter den här hösten, med Abbes operation och alla envisa virus och skit så behöver både jag och min fru lite andrum.

Så det så.

Andra bloggar om: , , ,

7 kommentarer

 1. Hoppas ni får en bra Köpenhamnsresa! Kram

  SvaraRadera
 2. Det är ni så värda! Vila och roa er ordentligt! Och, för all del, glöm inte hålfotsinläggen.. ;-)

  SvaraRadera
 3. Hoppas ni får en jättebra helg! Ni är verkligen värda att få vila ut och bara njuta!

  SvaraRadera
 4. ta hand om varandra - det är ni värda!

  SvaraRadera
 5. Du måste väl fatta att det ni behöver mest är just det ni nu får!

  Det kan inte finnas någon som tror att ni inte vill vara med era barn.
  Men att hålla liv i er Kärlek gör att ni orkar mer.

  NJUT av er resa, det är ni verkligen värda!
  Nicklas och Sara

  SvaraRadera
 6. Hoppas ni får en underbar resa!!! Alla föräldrar behöver få lite "egentid" ibland och kanske speciellt ni som haft en jobbig höst!!

  Njut nu av varandra och Köpenhamn!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.