Bloggbete.

23:50

Den senaste tiden har jag lärt mig att vi män tittar på kvinnor 43 minuter om dagen och att kvinnor gråter sammanlagt 16 månader av sitt liv. Tänk om det skulle sammanfalla. Det skulle betyda att killar spenderar över ett år av sitt liv att spana in lipande brudar. Fascinerande.

Jag har tänk en del på den här typen av artiklar. De är som gjorda för att få landets alla bloggare att gå igång. Som att man sitter på redaktionen på morgonmötet och säger: "Okej, vad har vi för bete att sätta på bloggkroken idag?? Öööh ... kör den där klockan 12.34.56-grejen eller han som skyllde på katten, det borde de gå igång på. Annars får vi ta till tjejen som fick sparken via Facebook. Då nappar de garanterat"

Visst känns vissa artiklar väldigt riktade emot oss bloggare att skriva om och länka till? Allt handlar ju i slutändan om besökssiffror.

Andra bloggar om , , , ,

7 kommentarer

 1. Hahaha, ja - visst är det så!

  SvaraRadera
 2. Haha, det skulle inte förvåna mej om det är precis så det låter på redaktionerna runt om i landet. För bara några år sedan var ju lösnumren och löpsedlarna de största dragplåstren; idag spelar säkert bloggvärlden en (minst!) lika stor roll! Som med det mesta annat blir det bara lite smått hysteriskt när det blir allt för uppenbart och genomskinligt ...

  SvaraRadera
 3. Jag håller med dig där, vissa är liksom klippta och skurna för oss känns det som :)

  SvaraRadera
 4. och detta inlägg borde isåfall få rätt många besökare.
  :-)

  SvaraRadera
 5. Jäklar en så bra , gripande och varm blogg ni har! All heder åt er; själv är jag hedrad att få följa er resa.

  Heja!

  //Erik

  SvaraRadera
 6. Haha... Ja det var rätt klockrent! :)

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.