Dagens tecken – Semester.

15:22Jag gjorde i ordning det här inlägget hemma, innan vi stack till Kreta. Fixade illustrationen, laddade upp den, skrev rubriken och la inlägget bland utkasten. Så att det enkelt skulle gå att lägga upp om det fanns trådlöst bredband på hotellet och så att det inte skulle bli helt tyst på bloggen medan vi var borta.

Det är ett fint tecken på något sätt. Händerna hänger vilande i kors över varandra, som om de låg i knät ungefär. Och så drar man dem mot sig. Man tar den där välbehövliga vilan till sig.

Men jag la aldrig upp det. Kändes inte helt rätt. Semester liksom.

Andra bloggar om , , ,

3 kommentarer

 1. Hej! Härligt med er semester, lite snopet slut den fick bara. Men hem kom ni i alla fall!
  Hur som helst, om jag inte minns fel så fanns det en liten kille som var förtjust i Skittles. Och som av en händelse så ramlade jag in på en sida som säljer amerikansk mat o. dyl. Och Skittles! http://webshop.englishshop.se/index.php?object_id=article&action=view&params%5Barticle_id%5D=2283&Varianter=Wild+Berry

  SvaraRadera
 2. Kom in här genom en annan blogg. Började läsa från början och blev tillbakakastad till 1980 då vi fick vår dotter som blev sjuk några timmar efter födseln. Har precis som ni tillbringat många dagar i ett sjukrum och håller med dig precis när du säger att man blir som Hulken. Man klarar så mycket mer än vad man tror.

  Hoppas allt går bra för er framöver!
  Kram och lycka till

  Lilette

  SvaraRadera
 3. Vad fin du skriver om er vardag och hur du beskriver saker o ting.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.