Lägesrapport.

23:20

I förrgår: Storebror gjorde kanaler i sanden med några kompisar från barnklubben och Abbe ville vara med. Jag frågade runt bland föräldrarna, det ena barnet hade haft vattkoppor den andras föräldrar sa att det okej ändå. På kvällen sa Abbe: "Mamma, det var roligt idag när inte du och pappa putte bort mig från barnen. Det var roligt att leka med dem." Lilla vännen.

Igår: Abbes första feberfria dag. Vi lämnade rummet 09:30 och visste inte vart vi skulle ta vägen härnäst. Hotellet var fullbokat och SOS International letade efter något annat. Storebrors nya vänner åkte hem. Abbe passade på att vara en liten stund på lekplatsen medan den var tom. Runt lunch fick vi besked om att vi fått ett rum. På ett jättefint hotell. Tack för det Abbe.

Idag: Doktor Dimitris kom och undersökte Abbe för tredje gången och sa att han nu inte smittar längre utan är "fit to fly" från och med imorgon. Härligt. Då slipper vi smyga längs väggarna mer.

Ikväll: Nu skulle jag ha varit på Ullevi och kollat på U2. Shit happens.

6 kommentarer

 1. Kan tänka mej att det ska bli skönt att komma hem.
  Surt det där med U2........
  Glöm inte att kolla med försäkringsbolaget ang pengar tillbaka när man har haft ett sjukt barn på resan.
  Vi hade sjuka barn i turkiet nu i sommras och vi fick mer pengar tillbaka än vi hade räknat med.
  Ett litet plåster på såren iallafall.
  Krama om lilla Abbe.

  SvaraRadera
 2. Jag tycker så synd om er! Ni skulle ha en underbar semester och så blev det såhär. Jätte trist att höra. Det är som du sa tur att du är född optimist. Krya på kram.

  SvaraRadera
 3. Vilket äventyr det blev ändå:)

  SvaraRadera
 4. Kul att Abbe fick vara med och leka. Trist att du missade U2.
  Ni är en fantastisk familj.

  Kram från Annelie

  SvaraRadera
 5. Antar att en missad U2 konsert ändå går att acceptera i utbyte mot feberfri Abbe som får leka med barnen. Det är ju så - de små liven flyttar ju ens fokus.

  Men vidhåller att ni måste vara en av de mest otursförföljda familjer jag nå'nsin hört talas om...

  rramar till er alla

  SvaraRadera
 6. Skönt att ni kommit hem ordentligt efter den långa resan & att Abbe mår bättre!!

  Hoppas att Kreta visade sig på sin bästa sida ändå, det är en underbar ö. Nyfiken på vilken ort ni besökte, antar att det var Chania eftersom du nämde barnklubb. Jag har jobbat många år i Rethymnon som reseledare och älskar den ön!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.