Kommentar nummer tiotusen.

21:46


Så kom den då. Den 10 000:e kommentaren. Mamily skrev den klockan 22.05 igår kväll. Och för att fira det lite extra har Abbe gjort ett fint diplom. Det föreställer en stig i skogen och en svamp. Sedan har han skrivit 10 000 och signerat det. Alldeles själv.

Diplomet är stort (65x45 cm) och det är ditt Mamily, antingen digitalt så att du kan ha det på din blogg, eller så postar jag originalet till dig. Eller både och. Mejla mig din adress om du vill ha originalet. Grattis!

10 kommentarer

 1. Då är det bara att nigga och säga grattis Mamily!!
  Attsingen att hon skulle ha mer "is i magen" ;)

  SvaraRadera
 2. Åh va gulligt!
  Grattis Mamily till det fina diplomet.

  Följer denna blogg och tycker den är himla mysig, stark.

  SvaraRadera
 3. Hahaha....jag vill inte ju "nigga", men jag gratulerar till diplomet!!!
  Grattis Mamily!!!

  SvaraRadera
 4. Grattis Mamily! *lite avis* :)
  Vilket superfint pris!! En annan får väl invänta 20000-kommentarstävlingen nu då, å hoppas på ett lika fint pris då!
  Kramen!

  SvaraRadera
 5. Åh vad fint!

  Det förra inlägget om Kärra-Kärring-Kerstin var obetalbart :-D

  SvaraRadera
 6. Å vad fint! Jag vill med vinna! :(

  SvaraRadera
 7. Ett jättegrattis till vinnaren. Inte utan att jag blev lite avundsjuk (ej missunsam!) på Mamily som får ett så fint diplom.
  Anmaja

  SvaraRadera
 8. Vilket underbart diplom.
  Ett förtapris som heter duga.

  Grattis Mamily!

  SvaraRadera
 9. Tack Abbe för det kanonfinapriset det ska få en fin hedersplats här hemma och tack Abbepappan för att du dragit in mig i ett "beroende" av er blogg, hoppas du fortsätter bloggandet länge !!!! Jag har skickat ett mail till er med min adress och adress till min hemsida som jag uppdaterar oftare än min blogg.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.