Mat är roligt.

21:51

Jag älskar kokböcker. Att bläddra i dem, inspireras och låta mig läskas av de goda recepten, titta på de vackra bilderna och drömma om de fantastiska måltiderna. Vi har flera hyllmeter med kokböcker på flera olika språk, och ändå kan vi inte låta bli att köpa nya hela tiden. Men om sanningen ska fram så är det rätt sällan jag använder dem nu för tiden, av den enkla anledningen att jag är gift med en väldigt duktig kock som ständigt överraskar mig med fantastisk mat. Jag har helt enkelt blivit lite bortskämd.

Nätet är också fullt av bra matsajter och fina matbloggar, men det finns en som jag bara måste få tipsa om för er som inte redan känner till den. För att den är full av smaskig mat såklart. Men framförallt för de underbara små kåserierna som ackompanjerar varje recept. Lotta Lundgren som skriver bloggen "Om jag var din hemmafru" är copywriter i botten, och det märks. Vi har mötts, men jag tror inte hon vet vem jag är. I alla fall, jag blir alltid glad när jag läser hennes blogg. Fnissar, ler och småskrattar åt hennes betraktelser.

Men åt det här inlägget garvar jag högt. Rakt ut. Så jävla roligt. (Och då har jag ändå en son som heter Abbe) Läs det, och passa sedan på att läsa några fler, ni blir inte besvikna.

Andra bloggar om , , ,

12 kommentarer

 1. Mat är kul sa hon som har en matblogg snedstreck nåt annat.

  SvaraRadera
 2. Okej. Det där var ju faktiskt lite roligt. Jag kanske inte ska skylla på att det är för att det är tråkigt som jag inte lagar mat.

  SvaraRadera
 3. ja, visst skriver hon helt underbart! jag önskar att hon var min hemmafru, så att jag slapp hetslaga mat med en desperadohungrig gnällspik på höften var eviga dag.

  SvaraRadera
 4. Väldight rolig läsning! (och goda recept!)

  Måste bara få tipsa om en annan mycket mysig matblogg, då du ändå skriver om det! Hon skriver väldigt roligt, och har suuuuuupergoda recept!

  http://botatoncattis.blogg.se

  Gå in och njut ;)

  SvaraRadera
 5. Nu skrev jag ju såklart fel adress!

  http://www.botatonscattis.blogspot.com

  ska det ju vara!

  SvaraRadera
 6. En helt fantastiskt blogg, för oss som tycker livet är för kort för att äta mat som inte är god!:)

  SvaraRadera
 7. Hahah. Fantastiskt roligt inlägg. Synd att jag sitter på jobbet och inte kan skratta så högt.

  SvaraRadera
 8. Haha, jag hittade hennes sida via din blogg i typ förrgår, och lagade mamma kokoskycklingen i födelsedafgspresent igår. Den är verkligen att rekomendera.
  Jag och pojkvännen avslutade med efterrätten vitt chokladmousse (dock inte från bloggen) och jordgubbar.
  det kan också rekomenderas kan jag lova.
  Nu har jag en mycket nöjd mamma.

  SvaraRadera
 9. Ännu ett tips: www.blabarspaj.se
  Recept med blåbär + helt otroligt roliga kåserier. Läs den under "hallon- och blåbärspaj", hysteriskt kul. Och väldigt god paj!

  SvaraRadera
 10. Ja, den bloggen är underbar!!

  SvaraRadera
 11. Man blir hungrig ju... Jättebra blogg!!

  SvaraRadera
 12. Tack för påminnelsen! Jag hade henne i min lista förut, men vad det var som hände som gjorde att hon föll ifrån - det vete 17. Nu är hon tillbakalagd. Och fastskruvad ;-)

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.