118 100

23:18

De påstår att de har svar på allt. Jag blev inspirerad av Linda att testa vad de gick för, så jag messade 118 100 och ställde frågan: "Vad är Heja Abbe?"

Här är svaret:
"Heja Abbe är en populär blogg av en man som skriver om sin son och föräldraskapet och det ansvar detta innebär i allmänhet"

Nåja. Inte helt av banan.

Andra bloggar om , , ,

7 kommentarer

 1. Så nära och ändå så långt borta, tycker jag. "Ansvar i allmänhet" tycker jag är en underdrift med tanke på att Abbe är en hjärtligt speciell liten pojke. :)

  SvaraRadera
 2. 118 100 har inte alls svar på allt så deras reklam ljuger. I somras så såg jag Patrik Sjöberg (jag lovar och svär att det var han jag såg även om jag nu var ensam och ingen tror på mig) cykla genom min hemort.
  Jag smsade till 118 100 och frågade vad han gjorde där men fick tillbaka att dom inte kunde svara på min fråga.
  Så svar på allt har dom inte men väldigt mycket ändå :-)

  Till saken hör den att jag kommer från en liten bruksort i Värmland och sannolikheten att Patrik Sjöberg skulle vara där är extremt liten och att han dessutom skulle cykla är nog ännu mindre. MEN jag står fast vid att det var han jag såg!!

  Tycker dom prickade in det mesta om vad Heja Abbe. Dom glömde dock att han är en helt fantastisk stor liten kille med en väldigt kärleksfull familj och en far som avgundar honom (och det måste jag säga att även jag gör. Starkare pojk får man leta efter)

  SvaraRadera
 3. @anonym :) Ja, de glömde just den lilla detaljen om Abbes hjärta och syndrom.

  @Emma Haha. Visste de inte det? Märkligt. Tack för de fina orden om Abbe och bloggen.

  SvaraRadera
 4. Skicka in och fråga vem är xx? (Ditt eget namn)
  Jag har testat och roats av svaren om alla i min bekantskapskrets. Blir lite dyrt i längden dock..

  SvaraRadera
 5. Skriv in och fråga vad catch22 är och se om de har något bra svar!

  SvaraRadera
 6. Hahaha.....fattade först inte vad du menade med den sista men meningen. Inte helt av banan...banan?? Alltså en sån gul med skal på ;0)

  SvaraRadera
 7. jag har skrivit 4 frågor till dom på raken för att få svar på '' vem är ilonic blogg'' , fick inget svar över huvudtaget och pengarna gick även åt :( buuu

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.