Om allt möjligt.

22:58

Jag hade tänkt sätta mig för att skriva ett inlägg på veckans bloggtemaBloggvärldsbloggen – pappa. Men jag kom hem sent, fastnade framför Idol och så kom det annat emellan. Jag får försöka i morgon.

Att jag var sen hem beror på att Nemo hade releasekväll och signerade sin bok Anfäkta (som jag tycker att ni ska köpa). Det ville jag för allt i världen inte missa. Nu har jag mitt alldeles egna signerade exemplar av den färdiga boken.

Jag är hemma nu. Och Idol är slut. Nu upptäckte jag att jag vunnit Pennys omröstning om bästa pappabloggen. Jättekul! Men det som gör mig mest glad av allt, faktiskt så upp över öronen lycklig, rörd och generad, var alla fantastiska motiveringar ni som röstat på Heja Abbe skrivit till varför ni tyckte mest om den. Jag kunde inte låta bli att fälla några tårar när jag läste dem.

Tack snälla ni. Tack.

Andra bloggar om , , , , , , ,

7 kommentarer

 1. Ja, jag fällde också en och annan tår där får jag väl då erkänna.

  Grattis!

  Och kul för mig att många av dina läsare varit inne och kollat på min blogg.

  Den största behållningen av att delta har ändå varit att hitta hit till din blogg. Jag lär nog hänga här då och då...

  SvaraRadera
 2. Grattis! Du skulle också kunna vinna "mest välkomnande blogg". Blogghuvudet med Abbe är såååå snyggt. Man blir glad och det känns som om man skall få en stor kram.

  SvaraRadera
 3. Woooow! vilken blogg å grattis till vinsten, underbart!!

  Mvh Tessan

  SvaraRadera
 4. Och grattis säger jag. Som hade så svårt att välja mellan er tre...tills jag kom på hur jag skulle göra det rättvist: den blogg jag lärdew känna först skulle få min röst. Och det var du. Sen trampade jag in hos Penny för att rösta, bara för att upptäcka att allt redan var klart!

  Och jag håller med föregående talare om headern, den är överlägsen.

  SvaraRadera
 5. Grattis! Jag tycker din blogg är otroligt fin, och du skriver grymt bra!
  Jag har läst igenom ''sammanfattnigen'' av Abbes liv, och jag må vara 15, men man sitter ju med en tår i ögat, när man läser och förstår vilken liten kämpe Abbe e!
  Jag säger som många sagt förrut, och det kmr antagligen bli sagt igen men:
  HEJA ABBE!!
  /Elin

  SvaraRadera
 6. Vilken värdig vinnare! Tack för alla dina tankar i med och motgång som verkligen har varit ett stort stöd i vår egen känslomässiga berg och dalbana sedan vi förra året fick vår lilla dotter med 22q11. Ett hjärtligt tack för att ni gör mig så stolt av att vara mamma till min lilla kämpe och kan ge en bild av vår ovisshet till vänner och familj genom att de tar del av dina ord och tankar, då du ofta sätte ord på det man själv bär eller burit på. All kärlek till er och önskar er all lycka till under er höst. Ha en fin helg!! Och glöm ej skriva ut dina kommentarer till pappabloggsvinsten och stoppa ner dem i plånboken, så de finns till hands när du behöver lite styrka.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.