It had to be done.

09:09

Sådär. Nu har jag skrivit ett inlägg 090909 kl 09:09.

Det var allt. Varken mer eller mindre.

UPDATERING:
Det var ju så här det skulle göras. Otroligt roligt. Tipstack till Lotten.

14 kommentarer

 1. Attans, det tänkte inte jag på att göra... :(

  SvaraRadera
 2. Då ringde jag till min mamma och sa grattis :)

  SvaraRadera
 3. Haha! Vet du vad vi gjorde då? Vi gifte mig 9/9-99 för att jag skulle komma ihåg vår bröllopsdag. Men det hjälpte lixom inte...

  SvaraRadera
 4. Det där skulle man ju kommit ihåg och jag är verkligen trög; igår skrev jag ner datumet 080909 fysiskt med en penna och tänkte flyktigt "vad häftigt om det bara varit nior." Utan att reflektera över att morgondagen borde ha det datumet...

  SvaraRadera
 5. Det var hurtigt minsann!
  Måste bara tillägga att jag är en frekvent besökare här men är urdålig på att kommentera...Läste bloggen varje dag sådär för ett år sedan men så tappade jag bort mig. Men nu har jag hittat tillbaka och läst ikapp mig och är himla glad för det! Heja Abbe och heja dig!

  SvaraRadera
 6. Klockan 09:09 hade jag precis kommit till jobbet & var igång med att dela frukt till sångsamlingen :). Hoppas att dagen varit bra.

  SvaraRadera
 7. Haha...less is more ;-)

  SvaraRadera
 8. Bra att någon gör det enda rätta!

  SvaraRadera
 9. Grattis (till vinsten på Pennys blogg alltså om du inte förstod det), lite trist och förutsägbart, men hur skulle man någonsin kunna låta bli att rösta på "Heja Abbe", första bloggen att någonsin fånga mitt intresse och inte har jag lyckats släppa den heller - så vad du än gör - fortsätt och skriv!!

  SvaraRadera
 10. Ojdå, jag som tänke att världen skullé gå under av just detta så jag lät bli. Av ren medmänslighet. Jajmen.

  SvaraRadera
 11. Ser du, jag kommenterar...!!

  *s*

  Nu. NU gör jag kväll (igen) och nu har jag gjort en ny laddning välling så jag slipper yra med det i natt. (Jag kan inte låta bli att undra hur mycket mat som rymms i en kropp på 11 kilo..??

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.