Jag lyssnar.

22:11

Min kropp har ropat på mig. Varje muskel skriker: TAG PAUS!

Det är lättare sagt än gjort ibland. Men nu är några pucklar avklarade. Några stora projekt på jobbet har passerat viktiga milestones och skolans hemsida är uppe. Den är inte riktigt färdig, men tillräckligt för att tåla en lansering idag.

Bygglovet kan jag inte göra så mycket åt just nu, jag får ta det sen. Operationen är jag egentligen mest glad över att den äntligen ska bli av, och jag är kanske inte så värst oroad för den heller. Men ni vet, det gnager liksom lite ändå.

Så. Jag struntade i att korrigera skolsajten ikväll. Istället åt jag nybakade pepparkakor som mamman och killarna gjort, och tog mig ett varmt bad för mina ömmande muskler. Och nu ska jag sova. Före tolv!

Så kära kropp, jag lyssnar i alla fall lite på dig. God natt.

11 kommentarer

 1. Det var gott att läsa =)
  Nu kan även jag sova gott...

  SvaraRadera
 2. God natt och klokt. Som vanligt.

  SvaraRadera
 3. Go' morron! Hoppas du sovit gott och att det känns bättre idag.
  Klokt val med pepparkakor & varmt bad.

  SvaraRadera
 4. Paus ja... har själv haft det väl lugnt på jobbet ett tag, dvs alldeles för lite att göra. Inte heller bra. Har nu fått delvis nya arbetsuppgifter igen och nu har det gått från noll till hundra på 3 sekunder.
  Lagom är bäst, eller hur?
  kram
  Syrran.

  SvaraRadera
 5. Skulle du inte kunna länka till skolans hemsida? Hade varit roligt att se resultatet:)

  SvaraRadera
 6. Ja lyssna på din kropp innan det är för sent. Ta hand om dig.

  SvaraRadera
 7. Bra!

  Ni har ju en glädjande men påfrestande julklapp som väntar på er. Att sitta intill en sjukhussäng är ingen barnlek.

  SvaraRadera
 8. Härligt, bra att du tog paus!
  Jag vet hur det är:/ Imorn efter 12 kan jag börja slappna av igen, på lördagförmiddag blir det tom sovmorgon och efter det har jag bara 1 redovisning (6h) och 3 arbetsdagar till 2½ veckas ledighet. Sedan ska jag ta tag i mitt liv, kroppen säger ifrån:/ det är bara en själv som bestämmer över sitt eget liv!

  SvaraRadera
 9. Bra att lyssna på kroppen då den försöker säga något.

  otroligt fin blogg!

  / Camilla

  www.lillmamman.se

  SvaraRadera
 10. Bra jobbat! Var stolt över de valen.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.