Skam den som ger sig.

23:31

9 kommentarer

 1. Ja du! Det finns en del som kämpar även när andra gett upp i denna vår märkliga värld... De är oftast inte många som vågar gå mot strömmen, men det är så härligt med de som gör det. En bild full av hopp för alla som kanske inte orkar så som ni gör, eller är tvungna att göra, när det blev som det blev!! Kramar =)

  SvaraRadera
 2. Ta rejält hand om storebror nu när han är barn.. Ni kommer ångra er hemskt mkt annars (senare). Jag säger inte att ni inte gör det bra, men jag vet hur det kan gå för barn som blir åtsidosatt mycket. Ta hand om varandra!

  SvaraRadera
 3. En sådan fin bild!. Jag läser din blogg varje dag, men brukar inte kommentera så ofta. Jag tänker inte säga att ni är fantastiska, gör ett jättejobb eller liknande, för det vet ni redan. Man har ju inget val. Jag vet hur det är att bli uppsatt på piedestal för att man är så tapper, när man mest av allt bara vill att folk skall hålla tyst och hjälpa till istället. Att man mycket hellre än att vara tapper vill att någon fixar ens liv, så att det blir som man hade tänkt det.
  Så jag säger istället: det går över! Allt kommer att ordna sig, kanske inte som ni tänkt, men det kommer att bli bra! För några år sedan var allt kaos i vår familj, nu bakar vi pepparkakor och klär julgran precis som jag drömde om när jag vi fick barn. Livet har satt sig, vi har vant oss, drömmarna är ersatta med andra drömmar, vi får sova på morgnarna, barnen är lyckliga och vi har allihop ett bra liv. I julklapp till er vill jag önska att ni skall kunna vila i den känslan, att allt kommer att bli bra så småningom. Under tiden får man stå ut, ta tillvara småstunder och inte dra sig för att be om hjälp. En god jul önskar jag er allihopa

  SvaraRadera
 4. Klockren bild och rubrik!

  Hur mår Abbe-mannen?
  Å brorsan å hela familjen?

  Tänker på er!
  Kram Nina!

  SvaraRadera
 5. haha schysst design!;)

  SvaraRadera
 6. Ja så kom då det (i mina ögon) perfekta kommentaren. Det som man själv har önskat säga men inte får till. Jag syftar på kommentaren från "en annan mamma". Så ville jag också uttrycka mig. En riktig God Jul önskar jag till hela familjen. Och naturligtvis till er alla andra som följer denna blogg!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.