Mc Mormor.

20:31

– Idag hade vi Mc Mormor, sa storebror häromdagen.
– Mc Mormor?
– Ja. När mormor gör riktiga pommes frites och vi får en liten miniskål med ketchup att doppa dom i.

6 kommentarer

 1. Vilken underbar kommentar! Och jag förmodar ett gott betyg till mormors pommes frittes!

  SvaraRadera
 2. Nej vad gulligt! Nu fnissar jag som en liten flicka...

  SvaraRadera
 3. Okej - hade jag inte min egen lilla snart 7-åring skulle jag gladeligen adoptera er lilla skarphjärna. Lysande Storebror !

  SvaraRadera
 4. Jag läser många bloggar och har inte ens den här som förstaval när jag går in på datorn, även om jag alltid besöker den vid de tillfällena. Men nu slog det mig att detta är den enda bloggen som verkligen värmer. Som gör mig varm om hjärtat, glad, lite tårögd, eftertänksam och som inte lämnar mig när datorn stängs av. Fortfarande så upprepar jag i huvudet storebrors funderingar kring låten "bara om min älskade väntar". Jag lägger huvudet lite på sne och ler, för att det var så fint.
  Du har en varm och härlig blogg, och det är du (i mitt tycke åtminstone) ensam om!
  Jag håller alla tummar jag har för att operationen ska gå bra, för att Abbe och storebror ska växa upp som starka och lyckliga individer och att ni föräldrar lika starka kan följa deras färd.
  Tack för en underbar blogg!
  Kramar från en 22årig Anna.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.