Udda fåglar.

13:41

Abbe ligger på avdelning 323 – barnhjärtavdelningen – men vi bor på BB. Det ena ligger i Drottning Silvias Barn- och Ungdomssjukhus och det andra vid Kvinnokliniken. Dvs i två olika byggnader. Så när vi ska äta får vi ta hissen ner till underjorden och rulla iväg till grannbyggnaden för att åka upp med en annan hiss där. Och sedan samma procedur tillbaks. Lite omständigt, men det funkar.

Däremot känns det väldigt konstigt när vi är på BB. Där sitter alla mammor och pappor – alternativt mammor och mormödrar beroende på vilket land man kommer ifrån – med sina små bebisar i de där genomskinliga plastbaljorna. Alla utom vi. Vi äter frukost, lunch och middag på BB med rödgråtna ögon, fast utan barn. Jag ser på de andra att de undrar.

Andra bloggar om: ,

2 kommentarer

  1. Hualigen vet precis hur det känns att sitta ensamma på BB utan sitt nyfödda barn mitt blad alla glada mammor och pappor.

    SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.