Klibb.

22:13

Är det en loop, eller?

Stundtals känns livet lite som "Groundhog Day", om någon mins den filmen. Nu är vi där igen, med hostande, snorande killar. Efter hjärtmottagningen i morse fick mormor rycka in igen. Det gick inte att köra Abbe till dagis. Jag tänkte skriva ett inlägg om hur det står till men så kom jag på att jag redan gjort det för ett tag sedan, så jag länkar dit istället.

Jag hoppas inte det påverkar mjölkprovokationen i morgon. Så att vi måste ställa in och återkomma senare.

Men det är ju en loop, eller?

Andra bloggar om: , , , ,

2 kommentarer

  1. Ja, eller nåt ... Här rullar det också på med sjukdom efter sjukdom. Nu är minsta dottern dålig (3 månader gammal) så idag blir det adrenalin inhalering igen ... Hoppas att våren (som ju snart är här hoppas jag) ger oss mindre baciller och friskare barn. Krya på er.

    SvaraRadera
  2. Måndag hela veckan- helt enkelt.

    SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.