Operation Mydal #2.

23:11

Nu ligger mina två små älsklingar ovanpå varandra och sussar. Inte direkt på varandra förstås. Det är en dryg meter luft mellan storebror som ligger överst och Abbe som är underst.

Våningssängen är ihopsatt. Med trälim som komplement till alla insexskruvar blev den ganska stabil trots allt. Och eftersom vi vitlaserade alla brädor innan jag skruvade ihop den ser den helt okej ut också. Nu ska jag bara modifiera den lite till innan den är helt klar. En planka i framkant så inte Abbe rullar i golvet och en annan liten grej jag funderar över. Jag ber att få återkomma i den frågan.

Betyg från killarna: Med beröm godkänt. Abbe ägnade en timme åt att klättra upp och ner för stegen till överslafen. Han var överlycklig. Jag var nervös.

Andra bloggar om: , , ,

6 kommentarer

 1. Ahh. När jag och syrran var små brukade vi leka Madicken. Det gick ut på att vi satt i överslafen på våningssängen och fikade, och sen tog syrran (som såklart alltid fick vara Madicken) ett paraply och hoppade.
  Jag var Lisabet och jag fick sitta kvar i sängen och skrika. "Madicken är död..."

  Låt inte barnen få höra om Madicken förrän dom är stora nog att hoppa. :)

  SvaraRadera
 2. Våningssäng, vilka storkillar! Men ni har väl en mjuk matta framför sängen ;-)

  SvaraRadera
 3. Vad kul med våningssäng. Det ska jag föreslå för min fru att vi ska skaffa! Till oss själva alltså.

  SvaraRadera
 4. Hej "Abbes pappa" och hej(a) Abbe!

  Jag hittade din blogg av en ren slump när jag googlade på stödtecken (vi använder oss nämligen av det på förskolan där jag jobbar och jag kände att jag behövde lite påfyllning i ordförrådet).

  Jag har återkommit med jämna mellanrum och har nu läst alla inlägg! Jag vill bara tacka för en fin och varm blogg, du har verkligen beskrivit Abbe (och hans bror) på ett underbart sätt. Det är härligt att läsa om alla Abbes framsteg och hela familjens och omgivningens engagemang.

  Dessutom "lånar" jag dina tecken, så tack för det också! Idag har mina ett- och tvååringar fått lära sig "mätt". :)
  (Jag vet ju inte hur ni får lära er de tecken ni använder men jag kan tipsa om sidan http://www.teckna.se/material.htm
  om ni vill hitta fler tecken.)

  Med vänlig hälsning
  Jenny

  (Jag har tyvärr inget Blogger-konto så inlägget får bli anonymt med underskrift istället.)

  SvaraRadera
 5. Ett tips:
  Min mamma satte upp gardinger för underslafen så blev det som ett eget rum eller kojja på dagen, mysigt.

  SvaraRadera
 6. barn är alltid överlyckliga att klättra.
  vuxna ser det faliga och är nervösa.
  = naturlagar

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.