Dagens tecken: Säng.

22:46

2 kommentarer

  1. hallå abbes pappa!
    det här har inte så himlans mycklet med sngar att göra, en det måste berättas. har besökt er blogg i några månader nu, o jag gillar den som tusan. i natt hände något roligt, jag drömde om abbe! vi var i vår somarstuga o lekte o hade skoj, han var en riktigt skön kille. precis som jag förställt mig! hoppas jag inte framstår som en stalker eller något annat otrevligt, för vi hade kul jag o abbe :) / Tess.

    SvaraRadera
  2. Ha ha ha. Drömde om Abbe? Nej jag tror inte att du är en stalker. Hoppas i alla fall inte det. Och du. Han är en skön kille.

    SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.