Lillgammalt om kung Bore.

15:18

Idag kom vintern på snabbvisit hos oss. Gubben tö har redan tagit över kommandot och gör sitt bästa för att förvandla världen till en gråsvart gegga. Men innan dess snöade det finfin minussnö hela natten och när vi tittade ut i morse var omgivningarna täckta av en decimeter vit glädje.

Storebror suckade lite och sa: "Det var då för väl att det blev lite vinter till slut"

Det märks att han ska fylla 73 år i slutet av januari. (Eller, var det fem?)

Andra bloggar om: , , , ,

7 kommentarer

 1. Snart börjar han klaga över hur fort tiden går nuförtiden ;-).
  Nu var det utmaningsdags igen.

  SvaraRadera
 2. Här kom det ytterst lite snö. Knappt så det täckte marken faktiskt. Trist!

  Han är för underbar den den store lille mannen :-)

  SvaraRadera
 3. Haha...får mig att tänka på när Robert Gustavsson imiterar Tony Rickardsson på Idrottsgalan 2006: "Nää, ja e inte bitter."

  SvaraRadera
 4. Hihi, vad gulligt!

  SvaraRadera
 5. Hej.

  Har läst igenom din blogg från första avsnitt till senaste skrivna och måste säga att ni ska vara stolta över varandra! All den styrka ni har tillsammans, är ovärderlig!

  Tänkte höra också vad "storebror" heter. Möjligt att du skrivit det i ett inlägg, men har nog missat det (eller glömt.. :o)). Inser givetvis att detta är en blogg för Abbe, men "storebror" ingår ju i hans vardag. Blev därför nyfiken då du benämner honom som "storebror" i en hel del av inläggen.

  Kämpa vidare och glöm inte att älska varandra och se ljuset om det är jobbigt! Ni fixar det!

  SvaraRadera
 6. Hej Maria. Det är lika roligt varje gång någon skriver att de läst hela bloggen. Den har blivit rätt lång nu, så det är väldigt smickrande.

  Jag har valt att låta alla andra personer i bloggen vara anonyma. Alla utom Abbe. Jag nämner aldrig mitt, min frus eller storebrors namn. Jag är inte helt säker på varför, men det känns bäst så. Ibland blir det lite kryckigt att göra så istället för att använda namnen, men det får jag leva med.

  SvaraRadera
 7. Man blir vuxen så fort om man har ett syskon som behöver extra uppmärksamhet. Det är både bedårande och sorgligt. Lillvännen.

  Jag heter förresten Angelica och bor i Sundvall. Läste (hela)bloggen för någon månad sedan och har hängt kvar sedan dess. Oroas och glädjs med er.

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.