Dagens tecken: Kanin.

23:45På förekommen anledning; tecknet för kanin. Eller "niiin" som Abbe skulle sagt. Innåtvänt v-tecken, kontakt med pannan, fingrarna vinkar.

Ej att förväxla med utåtvänt v-tecken mot pannan. Det betyder jävlar eller fan. Gardell gjorde en rolig grej på det en gång. Han pratade just om förvirringen och avslutade med att säga "jävla kaninjävel" på teckenspråk. Kul? Jag tyckte det i alla fall.

6 kommentarer

 1. Gött mos, Alvas djur på dagis är kanin, jag ska ta mig sjutton göra det till en grej att lära henne säga det så! Lovar skicka upp bildbevis på bloggen så fort det är kirrat!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Har följt din blogg nu under en längre tid.Vill bara tacka för att du har valt att dela med dig av erat liv. Hejar på er alla.
  Kram Ida.

  SvaraRadera
 3. Men p-liiis, jag måste vara förvirrad men på vår teckenhatten-cd finns inga såna bilder...Vi har bara övningar på vår cd. Finns det olika versioner, hittar bara en på deras hemsida.

  /Imsa

  SvaraRadera
 4. Kära nån, jag har visst lärt Moa att svära, vid 16 månaders ålder! Tur att hon har så lätt för sig så vi kanske kan lära om...

  SvaraRadera
 5. Alvas pappa: Jag ser fram emot bildbeviset. :-)

  Tack själv, Ida. Kul att du följer oss.

  Hej Imsa. CDn heter "Teckenblad" och vi bestälde den från Hatten Förlag. Jag hittar den inte på deras hemsida nu, men om du hör av dig till dem och kollar kanske den går att få fram.

  Ingrid: Hihihi, ja jag har pratat med flera som reagerat likadant. Jag tror Moa lär sig på nytt utan problem.

  SvaraRadera
 6. Åh nej, har jag levt i en lögn i flera månader? Trodde kanin var utan vinkningen :/ nu måste jag ju ändra min jävla kaninjävel-hälsing till vännerna :|

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.