Nyhet! Nu även med ork.

22:43

Idag är det tre månader sedan Abbes sista operation. Förlåt, den senaste operationen ska det vara. Tre långa månader. Men ändå känns det på sätt och vis som att vi precis kommit hem från sjukhuset.

Abbe är helt återhämtad och nu behöver vi inte bekymra oss för läkande operationssår och instabilt bröstben längre. Han är som vanligt igen.

Nej föresten. Han är inte alls som vanligt. Han har fått ny färg och han orkar mycket mer. Ja det är faktiskt otroligt vilken skillnad det är på hans flås. Som en helt ny kille.

Förr fick han lägga sig på golvet och vila eller hosta titt som tätt under leken. Nu springer han fram och tillbaks i huset som en skottspole. I timmar.

Och tidigare då Abbe ville gå hem till en tjejkompis lite längre upp på vår gata, orkade han knappt trettio meter upp för backen. Sedan fick man bära honom. I går gick han själv hela vägen ner till sjön för att kasta sten med mamma och brorsan. Det är drygt en halv kilometer dit. Sedan promenerade han nästan ända hem igen.

Osannolikt.

Andra bloggar om: , , ,

6 kommentarer

 1. Underbara framsteg!!! Som sagt: Heja Abbe!

  En liten bloggish fråga; vilken mallanvänder du på blogger, snyggt med tre kolumner. Men jag känner inte igen varianten. Eller egenkodat på nåt sätt?

  SvaraRadera
 2. Heja Abbe!
  Vad roligt att han mår så mycket bättre kan njuta av livet!

  SvaraRadera
 3. Abbe är stark! Du ska vara stolt över honom =)

  SvaraRadera
 4. Hej Alvas pappa. Jag har utgått från "Minima" men sedan har jag snickrat lite själv. Det var rätt spännande kan jag säga. Startade en ny blogg och provade mig fram på innan jag vågade ändra koden på Heja Abbe.

  Kicki: Ja det är så skönt.

  Om jag är stolt, Stina!

  SvaraRadera
 5. Gud vad härligt!
  Att han äntligen har ork nog att få ut all energi och vilja inom honom!!!
  Heja Abbe, gud vad du är stark!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.