Ursäkta röran, vi bygger om.

21:31

Jag tänkte att det skulle bli mer överskådligt med två sidokolumner. Så att man slipper scrolla så när man ska till olika länkar och menyer.

Dessutom funderar jag på att göra någon slags lista med ett antal inlägg som sammanfattar tiden från dagen då Abbe föddes och fram till nu. För de läsare som är nya. Så man slipper läsa hela bloggen för att få en bild av läget (inte för att jag inte vill det, men det kanske är lite mycket begärt).

I alla fall. Jag är inte så säker på att det blir bra. Blir det rörigt så här? Eller var det bättre innan? Jag testar mig fram lite. Vad tycker du?

Andra bloggar om: , ,

8 kommentarer

 1. Jag tycker inte att det är rörigt. Det var bra förut och det är bra nu också. Men om du börjar lägga in fler kolumner så måste jag nog ändra inställning :P

  Tycker att det är en riktigt bra idé att göra en lista av något slag som sammanfattar för "nybörjarna"! Men själv har jag ju självklart läst allting från början ;)

  P.S. Hoppas du inte misstycker att jag har länkat hit från min blogg. Bara att hojta till i så fall. D.S.

  SvaraRadera
 2. Jag tycker också att det här blev rörigare. Det är ju dina ord som ska ha en framträdande roll! :-)

  SvaraRadera
 3. Ska det vara två kolumner så ska de nog vara på varisn sida av texten annars blir man lite sjösjuk tycker jag.

  SvaraRadera
 4. Lite rörigt blev det och det tar upp lite stor plats.

  Men jag tycker att man ORKAR läsa genom allt. Jag har precis läst Abbes historia från början till nu (tog några timmar) och det var värt tiden det tog.

  SvaraRadera
 5. För mig som sitter på långsamt bredband tog det helt plötsligt massa tid att ladda. Jag trodde först det trasslade. Gillar iden med två kolumner annars, men kanske ska typsnittet i dom vara mindre än själva "brödtexten"? Och jag skulle nog också föredra på olika sidor om texten, kanske. En för länkar som har med bloggen att göra och en annan för externa.

  Hmm.. Jag har önskat en funktion i många bloggar på senaste tiden.. Ett litet klick och så får man upp allt i kronologisk ordning från början till slut och kan läsa som i en bok =) Det vore underbart!

  Åh.. Nu vill jag webdesigna igen!

  SvaraRadera
 6. Funkar absolut med två spalter tycker jag. (På min värsting i alla fall. Hehe.) :-)

  SvaraRadera
 7. Sammanfattningen låter bra=) Är ganska ny läsare som fastnat totalt! Den första bloggen jag läst som verkligen berör. Jag ser fram emot att läsa vidare!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.