Dagens tecken – Vem?

23:29Vi fortsätter med frågeord. Dagens tecken kan betyda vem? vilken? eller vilka?

Börja från munnen med öppen hand och vik fingrarna mot dig samtidigt som du för handen nedåt.

Andra bloggar om , , , , ,

7 kommentarer

 1. Vill än en gång säga att du skriver så bra och framförallt att Abbe verkar vara en så go` kille! Därför har jag börjat följa bloggen!

  SvaraRadera
 2. Hejsan :) Har nyss hittat hit och är inte så insatt i allt ang Abbe men läste spalten till höger och låter som att det har varit tufft för alla er och speciellt för Abbe, Vilken kämpe!.. Vad jag inte hittade var om han var döv eller hörselskadad eller så.. Det första jag såg var ett "dagens tecken" Mina föräldrar är döva så det var kul att se lite teckenspråk på en hemsida.. Mvh Annika

  SvaraRadera
 3. Hejsan!
  Vill tacka dig för din blogg som fårmig och min sambo att lyftas upp och beta igenom alla sjukhusbesök med vår Clara. Catch 22. Har tid i Lund på måndag för knapp då hon sondmatas men tyvärr fått förkylning och slemmig som bara den+ behåller ej maten så sedan en vecka ligger vi på Halmstadssjukhus. 4 månaders kämpande med maten där tre veckors viktuppgång försvann på kanppt två dagar... Är hemma en vända och får lite ny kraft via din blogg. ser framemot våren när knapp och hjärtoperationen är över...och man kan börja se en vändning. D9in sida är en stor stöttning för min sambo i en värld där det annars nästan enbart är mammorna som skriver av sig kring dessa unikt söta barn.

  SvaraRadera
 4. Abbes pappa, jag har nu last fran borjan, med tarar i ogonen. Imponerad av din skrivstil, traffsakert, lagom, jatte bra. Sluta aldrig skriva, ge ut bloggen som bok!

  SvaraRadera
 5. Tack för kommentaren! Nu är det bara 3 dagar kvar att nominera till årets blogg så passa på att tipsa dina läsare så du får många röster! =) Lycka till! Kram// Diana p.s. läs gärna det nya inlägget om inredningstips, isas blogg gästbloggar ikväll hos mig! =) fin blogg, ska vi följa varandras via bloggkoll? =)

  SvaraRadera
 6. Tove: Tack ska du ha, och välkommen hit.

  Annika: Nej det har du rätt i, det finns inget i snabsammanfattningen om Abbes talfel. Han är inte döv och inte hörselskadad så vitt vi vet i alla fall. Men han har submukös gomspalt som gör att han inte kan prata så bra. Därför övar vi tecken med honom.

  Jennifer: Det är kommentarer som din som får mig att fortsätta skriva dag efter dag. Tusen tack! Lycka till med Clara, hjärtoperation och knapperiet. Det kommer att gå kanonbra. Hälsa din sambo att du och han är hjärtligt välkomna till Heja Abbe.

  Karro: Imponerad, stolt och generad. Massor av tack.

  Diana: Tack själv.

  SvaraRadera
 7. Hej Abbes pappa!
  Jag är jättenyfiken på vart du hittar teckenbilderna?
  Arbetar med funktionshindrade vuxna och dessa bilder skulle underlätta jättemycket i vårt arbete då en del vikarier inte har full koll på stödtecken. Svara gärna i min blogg!
  Hoppas att ni får en fin helg.
  hälsn
  josefine

  www.fiaofsweden.blogg.se

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.