Lägg ett bud på Klaus dator.

20:47

.


Lyssna på det här klippet. Han är fin. Auktionen är i full gång och jag tror att datorn börjat närma sig fullpris nu. Spelar roll. Om du ändå behöver en kan du lika gärna köpa den till fullpris och låta alla pengarna gå till Hjärt- och Lungfonden och Barncancerfonden.

Om du som jag inte behöver en dator har jag ett annat förslag. Jag lägger 200 spänn på toppen av slutbudet. Hur då? Jo, den som bjuder högst får köpa datorn för vad det nu blir för summa. Och du behöver inte hosta upp tusenlappar för en dator du kanske inte vill ha. Ovanpå det får Klaus tvåhundra friska till, som han kan skänka till de två organisationerna. På så vis kan han dra in mycket mer flis än vad datorn är värd utan att någon behöver betala tokmycket för den. Jag har börjat, några har hängt på. Är du med?

Skriv "Jag lägger tvåhundra på toppen" och lämna din mejladress i kommentarsfältet i det här inlägget.

Men gör det innan onsdag för då stänger han auktionen. Och du. Spread the word.

Andra bloggar om , , ,

5 kommentarer

 1. tog bort fisken.
  inte denna vecka.
  nån annan gång.
  dålig tajming.

  /Klaus

  SvaraRadera
 2. Hejsan! Jag är en i mängden som läser din blogg regelbundet. Den är väldigt fin och inspirerande tycker jag. Därför har du fått en Award i min blogg. Gå in och kika. Meningen är att den ska föras vidare!

  SvaraRadera
 3. Åhhh, sitter med en klump av kärlek i mig nu efter att ha bläddrat, läst skrattat och gråtit, (det sistnamnda gjorde jag faktikt samtidigt i inlägget med "mammamannen" ) det kom så där snabbt med ett högt skratt samtidigt som ögonen svämmade över med tårar, men det var sköna tårar, så där när det värker lite i halsen och man ler samtidigt....

  skön o go´blogg

  kram till er

  Camilla

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.