Ta-daa!

22:19



Mycket märkligt. Och märkvärdigt.
Jag har aldrig begripit hur det där går till.

Andra bloggar om , , , ,

10 kommentarer

 1. Nej, inte jag heller... Förrän den gången jag kom på min pappa när han smög in i mitt rum på natten och la en tia under huvudkudden (så gjorde tandfen hemma hos oss) och jag blev SÅ besviken. Det var nästan värre än att upptäcka att tomten inte fanns på riktigt :)

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar blogg du har!!
  Och vilka mysiga små killar!!
  Adventskramar till er alla...
  /susanne

  SvaraRadera
 3. Hemma hos mig "värpte" tanden själv blandat skrammel, för tanden låg alltid kvar med lite småskrammel. Antar att mamma helt enkelt hade för mycket tänder med fem ungar :-)

  SvaraRadera
 4. Hm. Jag fick en tvåkrona för min första tand (men sen blev det nog femmor). Nu känner jag mig gammal. =)

  SvaraRadera
 5. Sen är ju frågan om tanden på något sätt förvandlas till en peng i kontakt med vatten eller om någon sorts tandfé varit där.
  Alla mina kompisar fick från tandfén men så som jag förstod det så förvandlades pengen. Kanske ja misförstog det hela. Kanske det var så att tandfén varit där.


  Eller kanske mjölktandsmössen?

  SvaraRadera
 6. Jag blev så inspirerad av storebrors lossnade tand att när jag hittade en bild i gömmorna idag på mig själv när det begav sig var jag tvungen att lägga in den på bloggen. :)

  SvaraRadera
 7. ÅÅH så tandfen fanns på riktigt då! Han var lite orolig över om hon fanns eller ej!!

  SvaraRadera
 8. Jag fick enkronor. Vi får väl skylla på inflationen att man får tior nu...

  SvaraRadera
 9. Min dotter bröt ihop totalt när hon vaknade och fick se sin guldtia i glaset.
  "Vad är det gumman?"
  "Mathilda...snörvel...fick en tjuga av tandfen...snörvel...varför fick jag inte det?"

  SvaraRadera
 10. Mamma lade två femmor i ett glas en gång, hon hade ingen tia. Jag sa förvånat "två femmor?" och hon svarade "ja, jag hade helt enkelt ingen tia - inte pappa heller". ;)

  Har aldrig trott på tandfen eller tomten heller för den delen. Eller påskharen eller.. eller.. Men ändå var det en fin tradition att få lite pengar när man äcklats av att tappa en tand. :)

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.