Heja fröknarna!

22:32

Det var så kul att lämna killarna på förskolan i morse. Jag möttes av sprudlande entusiastiska fröknar som varit på teckenkurs i går kväll. "Det var såå kul. Lektionen kändes jättekort. Tråkigt att det är en vecka till nästa gång." Ungefär sådär lät det.

Och jag satt med ett otroligt fånigt leende i bilen hela vägen till jobbet.

Andra bloggar om , , , ,

5 kommentarer

 1. jag kan erkänna att för några dar sedan fann jag den här bloggen, sen dess har det blivit sena kvällar med försovningar som följd. dock inte för grova. jag har gråtit och skrattat och blivit helt uppslukad. det känns skönt att se att det går så bra för honom, och riktigt härligt med såna fröknar. Jag glädjs med er, och framförallt med Abbe, det är två bedårande söner ni har.

  SvaraRadera
 2. Jag fylls med glädje när jag läser din blogg. Och ett leender sprider sig varje gång jag läser ett nytt inlägg. Jag beundrar verkligen dig som person, bloggare men främst som pappa :)

  SvaraRadera
 3. Vad härligt det är när glädje smittar av sig. Vad underbart att ni fick till detta.

  SvaraRadera
 4. Sådana fröknar är A och O. Vår son hade turen att ha lika entusiastiska fröknar på sin förskola och det gjorde en enorm skillnad och de såg vår kille som en utmaning och hans behov styrde hela tiden deras arbetssätt och metoder framåt.
  En värdefull start betyder allt!

  SvaraRadera
 5. aaaaw! mys! lycka!
  gud vad underbart!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.