Hamburgare idag kanske?

09:30

Jag klarar inte av att äta hamburgare på McDonalds längre utan att lägga växelpengarna i det där lilla plexiglashuset bredvid kassan. Det har blivit så sedan Abbe föddes. Visst hände det att man la i några spänn förr också, men nu vet jag vilka fantastiskta ställen Ronald McDonaldshusen är för familjer med barn på sjukhus längre peridoder, så nu måste jag liksom bara.

Jag skulle skrivit det här redan igår, eller kanske helst innan helgen, men jag glömde av det. Så här kommer det i alla fall, sent om sider.

Den här helgen går 10% av all försäljning på McDonalds till Ronald McDonalds barnfond. Så varför inte festa loss med ett meal på "the golden arches" idag, så går i alla fall en del av pengarna till något vettigt. Och droppar du då några extra kronor i bössan så kommer Linköping några steg närmare ett alldeles eget Ronald McDonaldshus.

Andra bloggar om , , ,

7 kommentarer

 1. Innan du köper din hamburgare, gå in på min blogg och läs en länk där.

  SvaraRadera
 2. Ajaa, man behöver väl inte ta kycklingburgare då.

  ;.)

  SvaraRadera
 3. Ajdå - det har vi missat! Jag får lägga desto mer i den lilla lådan nästa gång vi kommer dit istället.

  SvaraRadera
 4. Umeå kommun och landsting har tackat nej till ett Ronald MacDonalds hus pga det kommersiella .... Skittrist då Umeå också är värd för Norrlands enda barnonkologavdelning....
  Antagligen har ingen politiker ett sjukt barn eller barnbarn.....
  Ledsamt!

  SvaraRadera
 5. Tänkte på det här inlägget idag och köpte mig ett meal från McDonals, och jag som nästan aldrig äter där i vanliga fall!

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Ja vad kan jag säga, vårt lilla hjärtebarn har nu i oktober också blivit ett leverbarn och var nära att bli ett litet ängla-barn. Men han är stark som en oxe och är fortfarande med oss. Tack Gud och läkarkåren för det, igen. Nåväl, vi har under både hjärtoperation och leversjukvård bott hela familen på Ronald-hus, GTB och Huddinge och har mått jättebra där, trots all oro. Se gärna vår flik "Hjärtebarnet André" för bilder från fina Ronald-hus i Sverige. Äntligen har man tänkt på oss lantisar, som inte har nära till specialistvården. Vi tänker på alla familjer i stan som måste pendla till sitt sjuka barn... inte roligt.

  SvaraRadera
 7. Tack för att du skriver om detta! Denna fond tycker jag får alldeles för lite uppmärksamhet. Jag jobbar på mcdonalds. Och vi hade ett lotteri och fick in där på två dagar 18.000 kr. Perfekt va? Plus de 10 % av försäljningen. Ha det så bra!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.