Under ytan.

23:50Idag är det fredag. Det är lika med simskolan för storebror och därmed Vattenpalatset för honom, Abbe och mig.

Abbe och jag passade på att testa en extremt tidig julklapp jag köpt till mig själv. Jag ska förklara en annan dag varför jag var sugen på just den här prylen till jul. Men idag var det i alla fall premiär för den nya leksaken – ett undervattenscase till vår kompaktkamera.
Så Abbe hoppade från kanten, åkte rutschkana och härjade medan jag försökte fånga honom på bild under vattnet. Vi hade skitkul.

När jag tittar på resultatet inser jag att bilden hade varit perfekt för veckans tisdagstema "Fågel, fisk eller mittemellan".

Men som sagt, idag är det fredag.

Andra bloggar om , , , ,

21 kommentarer

 1. Helt fantastisk bild!
  Fast det är klart, med det motivet kan det ju inte bli annat än bra! :-)
  Väl investerad julklapp!

  SvaraRadera
 2. vilken söt kille. surfade runt å letade roliga julklappar till diverse familjemedlemmar och hittade det här http://www.onskefoto.se/products/fairytale.jsp. tycker det var en rolig grej. ett tips sådär:)

  SvaraRadera
 3. Gokväll!
  Först och främst - snygg bild!!
  Sen är jag dessutom lite nyfiken på vad det är för kamera och vad caset kostar? Har själv en canon ixus som jag älskar, men det svider lite att caset kostar mer än hälften av vad kameran kostade...

  SvaraRadera
 4. Alltså, nu får du sluta ta såna bra bilder :). Jag blir ju hur avis som helst ju ;). God investering!

  SvaraRadera
 5. Jättesnygg bild ;-) Vi har provat en sån där aqua pak ur mjukplast men det blev inte bra bilder med den. På babysim hade de en ganska ny liten kompaktkamera som man kunde dyka med utan några tillbehör. Olympus tror jag det var? Den tar jätteskarpa foton och undervattensvideo. Har endel bilder på bloggen under babysim.

  SvaraRadera
 6. Hittade hit för inte så länge sedan - fantastisk blogg och underbar bild!

  SvaraRadera
 7. Helt underbar bild!!!! vilken pose Abbe gör :-)vilken suverän tidig julklapp!
  kram till er!!!!

  SvaraRadera
 8. Som omslaget till Nirvanas suveräna skiva (kommer inte ihåg namn) :) Vackert!

  Roberts Maria

  SvaraRadera
 9. Allvarligt talat!?!?
  Vilken bild!!!
  Underbar.
  Fantastisk.
  Abbe verkligen strålar.

  Köp fler tidiga julklappar, säger jag!

  SvaraRadera
 10. Vilken fin bild!
  Vill också lyckas som du med min "nybörjar" blogg som handlar om mig och mina tre små prinsar. Men tyvärr har jag inte så många läsare ännu. Undrar och frågar dig lite försiktigt om du kanske kan länka till mig elle blogg tipsa min sida. Är tacksam om du ställer upp.

  SvaraRadera
 11. Helt underbar bild! Så mkt glädje. :-)

  SvaraRadera
 12. Härligt!

  Både att jag faktiskt nu har tagit mig ända fram och kan börja läsa som andra människor gör - det du skriver när du skriver det (och inte månader/år i efterhand eftersom jag faktiskt började från början och med tre ungar och vanligt hektiskt vardagsliv så tog det ett litet tag) - och den bilden.

  En underbar bild av en fantastisk unge tagen av en suverän pappa!

  SvaraRadera
 13. )= så vacker bild! By the way är du utmanad. Ge mig sju sanningar helt enkelt.

  SvaraRadera
 14. Alla: Tack ska ni ha.

  Anonym2: Det är en Ixus 870. Eller rättare sagt en Canon PowerShot SD870 IS som den hette i USA där den är köpt. Och visst är det surt att caset är så dyrt. Men jag ser det som att jag fått en ny kamera. Perfekt när jag är ute och paddlar t ex.

  Roberts Maria: Ja det gör den bannemig, det tänkte jag inte på. Nevermind hette plattan förresten.

  Mamma J: starkt jobat!

  Anonym4: Prylgalen? Absolut! Jag erkänner direkt.

  Katbat: Sju sanningar. Den får jag lura lite på.

  SvaraRadera
 15. Åh paddlar du? Vad paddlar du? Kajak eller kanot?

  SvaraRadera
 16. Helt underbar bild. Vilken känsla

  SvaraRadera
 17. Håller med föregående talare, väldiga Nevermind flashbacks. Fast med mer glädje.

  SvaraRadera
 18. fantastisk bild måste jag påpeka!

  SvaraRadera

Vill du kommentera men har ingen egen blogg? Inga problem. Välj "Namn/webbadress" under "Kommentera som:" och skriv bara i ditt namn. Eller välj "Anonymt" om du hellre vill det.